1. 2024.04.24. szerda, György
  2. |
  3. 10 °C
  4. |

Tőserdő legszebb gyermeke 2016-ban hajdúsámsoni

Ma délután elkezdődött a XXI. Tőserdő Szépe Tiszavirág Fesztivál. Ezúttal is három kategóriában: gyermek, tini, felnőtt léptek, illetve lépnek lányok a színpadra.

 

A gyermek szépségverseny ötödik alkalommal része a Tőserdő Szépének. Ezúttal is szép számmal jelentkeztek három és tizenkét év közötti kislányok, hogy megmutassák szépségüket, bájukat a zsűrinek, melynek elnöke Zobokiné Kiss Anita Lakitelek polgármestere volt. A legfiatalabb induló mindössze három éves volt ebben a kategóriában, míg a legidősebb tizenegy. Lakitelekről öt kislány állt a zsűri elé, de a környező településekről, és távolabbról is érkeztek versenyzők. Akadtak olyanok – koruknál fogva – akiket hostessek vezettek fel. Tény és való, bátrak voltak, hogy egy ilyen rangos megmérettetésen kimertek állni a közönség és a zsűri elé.

Az ítészek véleménye alapján 2016-ban, gyermek kategóriában Tőserdő Szépe a négy éves hajdúsámsoni Nagy Kira lett. Első udvarhölgye a szintén hajdúsámsoni hét éves Nagy Laura, míg a második udvarhölgye a lakiteleki kilenc éves Tóth Zsuzsa lett. A helyezetteknek, a virágcsokrot és a szalagot Zobokiné Kiss Anita polgármester adta át. Lakitelek önkormányzatának különdíját Tóth Zsuzsa kapta. Rajta kívül számos versenyző vehetett át különdíjat. Valamennyi induló kapott virágot, oklevelet, és ajándékot is.