1. 2024.03.28. csütörtök, Gedeon
  2. |
  3. 16 °C
  4. |

Kecskeméti lány fejére került a korona

A Tőserdő Szépe Tiszavirág Fesztivál Tini szépségversenyét XV. alkalommal rendezte meg a Tőserdőért Alapítvány. A Szikrai Holt-Tisza mellett lévő színpadon tizenhat, tizennégy és tizenöt év közötti lány jelent meg alkalmi ruhában.

 

Nyolctagú zsűrinek kellett kiválasztani azt, hogy kinek a fejére kerüljön a korona. Mielőtt az eredményt kihirdették volna, előtte minden induló kapott oklevelet, virágot és ajándékot is. Számos különdíj is gazdára talált. A műsorközlő először a második udvarhölgy nevét mondta, aki nem volt más, mint a 3-as sorszámmal induló, 15 éves kecskeméti Farkas Laura. Az első udvarhölgy kezében a 12-es számot fogta, aki a 13 éves csanyteleki Fülöp Melani volt. Az ítészek királynőnek, a kettes sorszámmal induló, 12 éves kecskeméti Botos Viktóriát választották. Az udvarhölgyeknek és a királynőnek a szalagot Zobokiné Kiss Anita Lakitelek polgármestere adta át, és ő helyezte fel a királynő fejére is a koronát.

A szervezők elmondták, hogy az eső ellenére, a mai programokat ugyan úgy megtartják a Holt-Tisza partján. Tehát a szépségversenyt, a koncertet és a diszkót is.