1. 2024.04.20. szombat, Konrád, Tivadar
  2. |
  3. 13 °C
  4. |

Bujáki Péter újra a dobogón!

Szeptemberben két Nemzeti Bajnokságon vett részt a lakiteleki Bujáki Péter. A Kettlebell Kecskemét SE színeiben versenyző Bujáki remek eredményekkel végzett mind a két versenyen.

 

IUKL Serbia Open 2.hely

Szeptember 10.-én került megrendezésre Novi Sadban (Újvidék) a Szerb nyílt Bajnokság ahol, az amatőrök között sikerült megszereznie a +95kg súlycsoportban a 2. helyet Biathlonban.

 

Péter: Ez némileg meglepett, mert majdnem három hónapos kihagyást követően, mindössze három edzéssel a hátam mögött vágtam, neki ennek a versenynek. Az pedig , hogy ezen a versenyen sikerült szakításban egyéni csúcsot döntenem (155 ismétlés) abszolút váratlanul ért.

 

IUKL Magyar Bajnokság 3. hely

A Szerb Bajnokságot a Magyar nyílt Bajnokság követte , amely szeptember 24.-én került megrendezésre Kiskunhalason.

Ezen a versenyen, szintén +95kg-ban Biathlonban indult Péter és végül a 3. helyen végzett.

Péter: Nagyon szerettem volna nyerni a Magyar Bajnokságon, de sajnos egy nappal a verseny előtt egy vírusos betegség legyengített és ez a versenyemen is érződött , messze elmaradtam a kitűzött eredményektől. Utólag már azt is sikerként könyvelem el, hogy végig tudtam csinálni a versenyt betegen.
Ugyan itt megszeretném Lakitelek Önkormányzatának, köszönni a támogatást, amit nekem nyújtottak. A támogatásuk nélkül, nem tudtam volna tovább folytatni a versenyzést ilyen szinten.