1. 2024.04.16. kedd, Csongor
  2. |
  3. 12 °C
  4. |

Szülők és tanárok játszottak az iskola javára

Ezúttal nem bált, hanem Erzsébet napi előadást szerveztek az általános iskola javára Lakiteleken. A művelődési ház nagyterme, teljesen megtelt nézőkkel.

 

Erzsébet napi Ni, Né, Ne. Ez volt a címe annak programnak, amit a szülői munkaközösség szervezett az iskola javára. A szülői szervezet tagjai a Rátóti csikótojást mutatták be, hatalmas sikerrel. Az előadásban szereplők nem csak vidám hangulatot teremtettek, de kitűnően is játszottak. A tanári kar meglepetéssel készült, a meglepetés pedig nem volt más, mint a Valahol Európában. Ebből a musicalból adtak elő részletet. A közönség ezt az előadást is hatalmas tapssal jutalmazta.

A műsor előtt, alatt és után lehetett vásárolni süteményeket, pattogatott kukoricát, forró csokit, forralt bort, hotdogot, és zsákbamacskát. A szervezők süteménysütő versenyt is hirdettek édes és sós kategóriában. Édes süteményeknél első helyen végzett Heinrich Blanka, második lett Aszódiné Magyar Beáta, harmadik pedig Balla Boglárka. Különdíjban részesült Madari Lili és Riczu Regina. Sós kategóriában első lett Bodri Jánosné, második Tóthné Dudás Anasztázia, harmadik pedig Madi Edit. Különdíjat Heinrich Lenke vehetett át. Ezt követően tombolasorsolást tartottak, ahol értékes nyereményeket sorsoltak ki.