1. 2024.04.24. szerda, György
  2. |
  3. 10 °C
  4. |

A labdarúgók javára báloztak

A hagyományoknak megfelelően ezúttal is megtartotta éves jótékonysági bálját a Lakiteleki Torna Egylet. A mulatságra azok váltottak jegyet, akik a szórakozáson kívül támogatni is akarták az egyesületet.

 

A megjelenteket Szentirmay Tamás köszöntötte, aki mellett ott álltak az egyesület vezetőségének tagjai is. Az elnök elmondta, hogy két év óta irányítják a klubot, legjobb tudásuk szerint. Ez alatt az idő alatt felújították a sportszékházat kívülről és belülről is. A center- és edzőpályát is automata öntözőberendezéssel látták el. Az elmúlt évben 20X40-es műfüves labdarúgó pályát építettek, ami mellett ott van egy szintén műfüves teniszpálya is. Lakitelek történetében eddig nem volt még műfüves pálya. Ebben az évben a sportszékhát tetőszerkezete újul majd meg. Az egyesület vezetője beszélt az elmúlt évi, és a 2016/2017-es bajnokság eredményeiről is. Megemlítette, hogy az egyesület ebben az évben ünnepli fennállásának kilencvenedik évfordulóját. Ebből az alkalomból szeretnék meghívni Ferencvárosi Torna Klubot. Az ezzel kapcsolatos tárgyalások már elkezdődtek. A jubileumi évfordulóra egy könyvet is szeretnének kiadni az LTE eddig történéséről, amiben nem csak a labdarúgás, de további sportágak is megjelennek majd, amelyek az elmúlt kilencven évben, valamilyen szinten szerepet játszottak az egyesület életében. A könyvet Terjéki Ferenc írja.

A mulatságon a Szentkirályi Tánccsoport is szórakoztatta a jelenlévőket. Bemutatójukat hatalmas tapssal jutalmazták a jelenlévők. Az esten az Edu-Show zenekar húzta a talpalávalót, mindenki megelégedésére. A tombolasorsoláson értékes tárgyak találtak gazdára.