1. 2024.04.23. kedd, Béla
  2. |
  3. 10 °C
  4. |

Lökdösődés, verekedés alakult ki a focipályán

Nem sok idő volt már hátra a Nyárlőrinc–Pálmonostora megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzésből, amikor dulakodás miatt, a játékvezető lefújta a találkozót.

Az első félidő végén 0–1 arányban vezetett a Pálmonostora, amit a második játékrészben tizenegyessel egyenlített ki a Nyárlőrinc, amikor Torbán Csabát buktatták a büntető területen belül. A tizenegyes járt ugyan a hazaiaknak, sárga lapot viszont nem adott a vétkes védőnek a játékvezető, mivel már egy sárgával jutalmazta addigi teljesítményét. Ezt követően a vezetést is megszerezték a nyárlőrinciek. Már a hosszabbításban járt a mérkőzés, a játékvezető egy perc plusz játékot mutatott, amikor ifj. Bálint Tibort lekönyökölték, amiért ápolásra szorult. A hazaiak szerint, a sípmester ezért plusz két perc hosszabbítást mutatott még fel. A vendégcsapat felrúgta a labdát, ami után Mohácsi Marcell nyargalt, aki Marton Richárddal ütközött. Ezt követően a két játékos lökdösni kezdte egymást, ezért a játékvezető mind a kettőnek felmutatta a piros lapot, amit el is fogadott mind két fél. A szurkolók azonban nem. Berohantak a pályára, lökdösődés, a játékvezető szerint tömegverekedés alakult ki, a két csapat játékosai és szurkolói között. Mind a két edző, György Csaba és Fütyü Illés is beszaladt a pályára, hogy szétválasszák a játékosokat. (Fütyü Illés ezen a találkozón eltiltása miatt nem ülhetett a kispadon.) Sajnálatos módon ő kapott egy pofont az egyik hazai nézőtől. A dulakodást követően a játékvezető lefújta a találkozót.

A fegyelmi bizottság csütörtökön fogja majd tárgyalni az ügyet. Nagy valószínűséggel mind két csapatot el fogja majd marasztalni. A hazaiak pénz büntetésre is számíthatnak, mert a rendezők nem tudták biztosítani a rendet. György Csaba edzőt is eltilthatják, mert beszaladt a pályára, de ez várhat Fütyü Illésre is. A mérkőzés eredményéről pedig a versenybizottság fog dönteni.