1. 2024.03.28. csütörtök, Gedeon
  2. |
  3. 16 °C
  4. |

Játékos programok és üzemlátogatás a Víz Világnapján

A Szentkirályi Általános Iskola tanulói és tanárai vettek részt a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. Víz Világnapja alkalmából szervezett interaktív játékos programjain, hasznos ismereteket szerezve az ásványvizekről és az egészséges folyadékbevitel fontosságáról.

 

A Víz Világnapja alkalmából a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. mindkét üzemében, Szentkirályon és Kékkúton is izgalmas, figyelemfelhívó edukatív programokat szervezett az általános iskolás gyermekek és tanáraik számára. A Szentkirályi Általános Iskola területére szervezett szórakoztató és ismeretterjesztő programoknak köszönhetően a résztvevők hasznos ismereteket szerezhettek a föld vízkészletének védelméről, az emberi test vízháztartásáról, valamint a helyes hidratálásról. A feladatok megoldásában a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. munkatársai is segítették az iskolásokat.

A Víz Világnapjához kapcsolódó programok keretében a fiatalok meglátogathatták Magyarország meghatározó ásványvíz- és üdítőipari vállalatának szentkirályi üzemét is, megtekintették a Szentkirályi ásványvíz kútházát és a modern PET palackozósort.

Balogh Levente, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke a programsorozatot megnyitóján elmondta: – Piacvezető ásványvíz palackozóként és felelősen gondolkodó vállalatként különösen fontosnak tartjuk fogyasztóink és a társadalom figyelmét is felhívni a vízkészletek, különösen a védett vízadó rétegből származó, eredendően tiszta ásványvizeink megőrzésének jelentőségére. A Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. életében mindig kiemelten kezeltük az edukációt, ezért igyekszünk a Víz Világnapján is felhívni a figyelmet a hidratáció alapvető szerepére az egészség-megőrzésben, valamint arra, hogy felelősen és a valódi szükségleteinknek megfelelően gazdálkodjunk ezzel a természeti kinccsel.