1. 2024.03.29. péntek, Auguszta
  2. |
  3. 19 °C
  4. |

Osztozkodtak a pontokon Nyárlőrincen

A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjában Nyárlőrincre látogatott a Kiskunmajsa. A találkozó nagy küzdelmet hozott, de a pontokon osztozkodott a két fél.

 

A táblázaton elfoglalt helyük alapján – a Kiskunmajsa a negyedik, a Nyárlőrinc a nyolcadik – a vendégek tűntek esélyesebbnek. A labda azonban kerek és a mérkőzéseken bármi megtörténhet. Már az első percekben látszott, hogy nem lesz könnyű ellenfél a majsaiak számára a Nyárlőrinc. Keményen védekeztek, szigorúan őrizték a gólvágó Nyerges Zoltán, és gyors kontratámadásokat vezettek. Az első félidő végén egy kapu előtti kavarodás után mégis a vendégek szereztek gólt Vizin Darko révén.

A második játékrész kiegyenlített játékot hozott. A majsaiak próbálták húzni az időt és ráültek az eredményre. A hazaiak több támadást vezettek és levegőben lógott az egyenlítés, ami a 73. percben Bali Gábor révén be is következett. A hátra lévő időben a majsaiak kicsit felpörögtek, próbáltak még gólt szerezni, de nem sikerült nekik, így maradt a döntetlen, ami igazságosnak mondható.