1. 2024.03.29. péntek, Auguszta
  2. |
  3. 15 °C
  4. |

Laptopot kaptak a kitűnő tanulók

Követve az évek óta őrzött hagyományt, Balogh Levente, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke ismét ajándék laptopokkal ismerte el a Szentkirályi Általános Iskola kitűnő végzős tanulóit.

Négyen zárták kitűnő eredménnyel az idei tanévet a Szentkirályi Általános Iskolai nyolcadik osztályos diákjai közül: Farkas Győző, Kókai-Szabó István, Oláh Enikő és Szabó Zsuzsa. Kimagasló teljesítményüket elismerve Balogh Levente, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke több éves hagyományt követve, immár hetedik alkalommal adott át ajándék laptopokat az iskola tanulóinak.

A négy fiatal hosszabb beszélgetést folytatott a multinacionális vállalat elnökével elképzeléseikről, jövőbeli terveikről, a helyi értékekről. A beszélgetés során kiderült, hogy a diákok gimnáziumi tanulmányaikat Kecskeméten folytatják majd, egyetemi éveiket pedig Budapesten képzelik el.

Balogh Levente, Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke elmondta, hogy a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. számára is kiemelt fontossággal bír a társadalmi szerepvállalás, aminek egyik alappillére a gyerekek támogatása. „Úgy gondolom, hogy minden gyerek jó. Az, hogy később jó vagy rossz emberré válik, azt a környezete dönti el, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. pedig próbálja ezt a környezetet jobbá tenni. A vállalat erősen kötődik Szentkirályhoz, éppen ezért mindig kiemelt figyelmet fordítottunk az itt élő fiatalok sorsára; a Szentkirályi Általános Iskolával szervezett több hasonló közös eseményen hangsúlyoztam már, milyen fontosnak tartom, hogy az itt tanuló diákok büszkék legyenek Szentkirályra, és az értékeire.”