1. 2024.04.20. szombat, Konrád, Tivadar
  2. |
  3. 13 °C
  4. |

Nyárlőrinciek nyerték a labdarúgótornát

Négycsapatos tornát rendezett a Lakiteleki Torna Egylet U 19-es labdarúgók számára. A tornán Nyárlőrinc, Tiszaalpár, Tiszakécske és a házigazda Lakitelek korosztályos labdarúgói vettek részt.

 

A csapatok körmérkőzést játszottak egymással, egy-egy találkozó harminc percig tartott. Az alábbi eredmények születtek: Lakitelek-Nyárlőrinc 0-0, Tiszakécske-Tiszaalpár 1-0, Lakitelek-Tiszakécske 0-2, Nyárlőrinc-Tiszaalpár 2-1, Nyárlőrinc-Tiszakécske 1-0, Lakitelek-Tiszaalpár 4-2. Ennek alapján a tornát Nyárlőrinc nyerte hét ponttal. Második lett Tiszakécske 6, harmadik Lakitelek négy, negyedik pedig Tiszaalpár nulla ponttal. A nagy meleg sem szegte kedvüket a játékosoknak, harcos mérkőzéseket vívtak egymással.

Az első helyezettnek járó kupát, oklevelet, és az aranyérmeket Szentirmay Tamás a Lakiteleki Torna Egylet elnöke adta át a nyárlőrinci labdarúgóknak. A második helyezett csapat ezüstérmet és oklevelet kapott, a harmadik és negyedik helyezett csapatok pedig bronzérem, és oklevéldíjazásban részesültek.

A díjátadás után a Lakiteleki Torna Egylet ebéddel is vendégül látta a fiatal labdarúgókat. A csapatok megegyeztek abban, hogy az elkezdett tornát folytatni fogják, és minden évben más településen fogják megtartani.