3 L Cafe - Lakitelek és környéke hírei! Közélet, bulvár, sport és minden ami egy kávé mellett megbeszélhető!
  1. 2020.10.31. szombat, Farkas
  2. |
  3. 13 °C
  4. |

Szülők báloztak a tornacsarnokban

Szülőknek rendezett bált a nyárlőrinci Buzás János Általános Iskola szülői szervezete. Az eseményre az intézmény tornacsarnokában került sor.

 

Azt mindenki tudta, hogy a szülők meglepetéssel készülnek, de hogy mi lesz az, azzal csak kevesen voltak tisztában. A bejáratnál már tombolajegyeket lehetett vásárolni. A bált Tóthné Nagy Ilona intézményvezető nyitotta meg, aki elmondta, hogy az elmúlt években több alkalommal is sikeresen zárultak a jótékonysági estek, aminek a bevételeiből a gyerekek részesültek, hanem is a szó szoros értelmében. Ezúttal kinti ivókút megteremtését javasolta, de erről majd később a szülő fognak dönteni.

A meglepetés produkció hatalmas sikert aratott. Először a hölgyek érkeztek férfiruhában is adták elő táncukat, majd pedig a férfiak következtek női ruhában. Mondani sem kell, hogy hatalmas tapsot kaptak a jelenlévőktől, nem csak bátorságukért, de teljesítményükért is. A pörkölt és sültes tál vacsora után a tánc játszotta a főszerepet. A talpalávalót az Edu-show zenekar húzta. Az esten értékes tombolatárgyak találtak gazdára.