1. 2024.04.25. csütörtök, Márk
  2. |
  3. 13 °C
  4. |

Egy csodálatos hét Olaszországban a lakiteleki LIDO utazási irodával

A LIDO utazási iroda 1992-ben jött létre Lakiteleken. Az olasz tengerparton, a Velencétől 40 kilométerre levő Lido di Jesolón kínál szállásokat és ide indít csoportokat. Már több mint 10 éve azzal támogatja a lakiteleki nyugdíjas klubot hogy egy ingyenes apartmant ad az éves tombolán. Nem csak a nyertesek de több lakiteleki (és tiszakécskei) család üdült már velünk az általunk kínált Europa apartmanházban.

 

Az elmúlt évben, június elején nagy sikerrel szerveztünk egy hetes üdülést innen Lakitelekről, ezt az idén megismételjük. A dátum ezúttal nem az előszezon hanem a főszezon, az iskolai szünet első hete azaz június 16.-23. A továbbiakban bemutatjuk az út programját, ehhez felhasználjuk a tavalyi kiránduláson készült képeket is.

Az utazás a tiszakécskei Terjéki Tours kényelmes autóbuszával történik az idén is. Fel- és leszállási lehetőségek: Tiszakécske, Lakitelek, Nyárlőrinc, Kecskemét.

 

Indulás kora reggel, utazás Szlovénián keresztül ahol az Alpok egy nagyon szép helyén, Trojanéban pihen meg a csoport a ki- és a visszaúton egyaránt.

 
 

Érkezés Lido di Jesolóra a délutáni órákban, elhelyezkedés a szálláshelyen és már lehet is indulni a tengerpartra.

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 

Ezután egy hetes üdülés jön az aranyhomokos, lassan mélyülő, 15 kilométer hosszú tengerparton ahol az apartmanháznak saját standszakasza van. vendégeink apartmanonként egy napernyőt és napozó ágyat kapnak.

 

 

 
 

Remek egész napos program az Aqualandia vízi vidámpark, benne Európa legmagasabb csúszdájával. Ide vendégeink kedvezményes jegyre jogosító bónt kapnak tőlünk.

 
 

 

 
 

Esténként Európa leghosszabb, 10 kilométeres sétálóutcája várja vendégeinket. Rajta az apartmanház közelében Mario pizzériája ahová 10% kedvezményt biztosító bónt adunk.

 
 

Garantált, az árban benne levő program pénteken délelőtt a jesolói hetipiac és bevásárlás egy Jesolo melletti hipermarketben.

 
 

 

 
 

Ajándékunk a kiránduláshoz: kifelé úton a gyönyörű Miramare kastély meglátogatása

 
 

A hét folyamán fakultatív kirándulásokra is sor kerülhet vendégeink igényei alapján. Ezek a következők:

 

Velence-Murano-Burano busszal és különhajóval: 35 euro/fő

 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

Garda tó (Sirmione) és Verona busszal: 40 euro/fő

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

Caorle busszal: 10 eur/fő

 
 

 

 
 

Az útra még mindössze 2 db szabad apartmanunk van (max. 7 fős, 2 hálószoba+nappali) és természetesen a hozzájuk tartozó ülőhelyek az autóbuszon. A teljes ár (utazás autóbusszal, 7 éjszakai szállás önellátással, garantált programjaink + az ajándék kirándulás az elhelyezéstől függően:
 6-7 fő/apartman: 50.000 Ft/fő
 5 fő/apartman: 60.000 Ft/fő

 

Érdeklődés, jelentkezés:
 Lido Utazási Iroda, 6065 Lakitelek, Széchenyi krt. 75/B
 76/448-638
 WEB: www.lidoutazas.hu
 E-mail: [email protected]

Kellemes nyaralást kívánunk 2018-ban is!

dr. Gonda Lajos, irodavezető