3 L Cafe - Lakitelek és környéke hírei! Közélet, bulvár, sport és minden ami egy kávé mellett megbeszélhető!
  1. 2020.11.29. vasárnap, Taksony
  2. |
  3. 2 °C
  4. |

Ajándék laptoppal folytathatják tanulmányaikat

Nyolcadik alkalommal ajándékozta meg laptopokkal a Szentkirályi Általános Iskola kitűnő végzős tanulóit Balogh Levente, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke.

 
 

Az idei tanévet heten: Ádám Bálint, Hák Laura Anna, Szabó Adrienn, Kovács Rita, Polyák Nóra, Rohács Letti és Molnár Gábor zárták kitűnő eredménnyel, az általános iskola végzős osztályában. A közel tízéves hagyományt folytatva, Balogh Levente, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke laptopokkal ajándékozta meg a tanulmányaikban kiemelkedő teljesítményt nyújtó diákokat. Az eszközök nem csak a továbbtanulásban, hanem a kikapcsolódásban és szórakozásban is segítik a fiatalokat.

 
 

Balogh Levente, Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke fontosnak tartja, hogy bármerre is vigye tovább az élet a diákokat, mindig jó érzéssel emlékezzenek a Szentkirályon eltöltött iskolai éveikre. „A jövő nemzedékének támogatása az idősebb generáció feladata. Büszkén visszük tovább a hosszú évek óta tartó hagyományt, és hiszünk benne, hogy az ajándékkal még jobban ösztönözhetjük az eddig sikeres diákokat, hogy továbbra is szorgalmasan tanuljanak.”