3 L Cafe - Lakitelek és környéke hírei! Közélet, bulvár, sport és minden ami egy kávé mellett megbeszélhető!
  1. 2020.02.24. hétfő, Mátyás
  2. |
  3. 8 °C
  4. |

Strandok éjszakája

Idén kilencedik alkalommal szervezi meg tagszervezeteivel közösen a Magyar Fürdőszövetség a Strandok éjszakája rendezvényt. Július 27-e éjszaka az ország közel 40 fürdője várja meghosszabbított nyitva tartással, kedvezményes belépőkkel és szórakoztató programokkal a strandolni vágyókat.

Tiszakécskén a Tisza-Parti Gyógy- és Élményfürdőben éjfélig tartó nyitva tartással és az est sztárvendégével Vastag Csaba fergeteges koncertjével várják a vendégeket. Ezen kívül különleges látványelemekkel gazdagítják az estét. Lézer show és tűzzsonglőr bemutató kíséri végig az éjszakát, illetve a fürdőbelépő mellé koktél és pizza kupont kapnak a látogatók.

Bükfürdőtől Kisújszállásig, Makótól Zalakarosig változatos zenei programokkal, élő koncertekkel, sztárvendégekkel, DJ-kel és természetesen éjszakai csobbanással nyitják meg kapuikat a fürdők. A zenei programok mellett tematikus szauna programok, aquazumba, vízi aerobic, homokszobor építő verseny, sportprogramok, habparty, lézershow és tűzzsonglőrök nyújtanak felejthetetlen kikapcsolódást a péntek estéhez.

A Magyar Fürdőszövetség elnöke, Boros László Attila reményét fejezi ki, hogy a meghirdetett programok elnyerik mind a fiatalok, mind a fiatal felnőttek és családjuk tetszését, így sokan fognak élményekkel gazdagodva hazatérni az éjszakai fürdőzésből. A fürdőszövetség és a programhoz csatlakozott fürdők ezúton is kiemelt figyelmet fordítanak a biztonságos strandolásra. Valljuk, hogy a fiatalok a fürdőkben is jól érezhetik magukat és egy nyári péntek éjszakai fürdőzés is lehetőséget biztosít arra, hogy hazai fürdőink sokszínű szolgáltatásait bemutathassuk.

Zámbori Péter, a fürdőszövetség választmányi tagja a sajtótájékoztatón elmondta, hogy szinte minden fiatal ábrándozik a barátokkal arról, hogy éjszaka belógjanak egy strandra, hogy együtt csobbanjanak a csillagos ég alatt. Most mindezt legálisan is megtehetik, hiszen a szövetség mottója: Csobbanj Velünk!

A csatlakozott fürdők által meghirdetett programokról a fürdőszövetség honlapján, a www.furdoszovetseg.hu oldalon kaphatnak bővebb tájékoztatást.