1. 2024.04.25. csütörtök, Márk
  2. |
  3. 11 °C
  4. |

Hárman haltak meg a balesetben

Három autó karambolozott a 44-es főút, 22-es kilométerénél, Lakitelek határában. A balesetben hárman életüket vesztették.

 

Az ütközés következtében az egyik jármű kigyulladt és a benne utazó három ember a helyszínen életét vesztette. A kiskunfélegyházi hivatásos, a tiszakécskei önkormányzati és a lakiteleki önkéntes tűzoltók elfojtották a lángokat és megkezdődött a műszaki mentés, valamint a helyszínelés, amelynek idejére a főutat lezárták, a forgalmat elterelték.

Egy Honda Kecskemét felé haladt, amikor egy BMW-t akart megelőzni, ekkor ütközött össze frontálisan a szemből érkező Peugeot-val. Az ütközéstől a Honda még a BMW-nek is nekicsapódott, majd az árokba borult. Az elsődleges adatok alapján a Hondában ülő két személy életét vesztette, de amikor a tűzoltók feszítő-vágók segítségével kiemelték őket, egy harmadik személyt is holtan találtak meg. A BMW-t vezető férfi azt mondta, hogy két csattanást hallott. Odaszaladt a Hondához, amiből egy férfi segítségért kiáltott, de őt és a mellette ülő nőt nem tudta kiszabadítani, mert beszorultak az autóba. Pár másodperc múlva a Honda kigyulladt. Az éppen arra járó mentők porral oltóval megpróbálták megfékezni a lángokat, de azt csak a kiérkező tűzoltók tudták eloltani, de addigra már kiégett az autó. Az egységek csak feszítő-vágókkal tudták kiemelni a két holttestet és ekkor találták meg a harmadik embert is, holtan. Információnk szerint a másik két gépkocsiban egy-egy ember sérült meg, őket a mentők kórházba szállították. A baleset körülményeit szakértők bevonásával még tovább vizsgálják.