1. 2024.04.24. szerda, György
  2. |
  3. 10 °C
  4. |

Egy góllal kapott ki a Tiszakécske

Nem játszott alárendelt szerepet a Duna Aszfalt Tiszakécske VSE NB.II-es labdarúgó csapata a Magyar Kupában, a Budapest Honvéd ellen. A hazai mérkőzésen mindössze egy gólt tudott rúgni az NB.I-es csapat. Folytatás egy hét múlva a fővárosban.

 

Duna Aszfalt Tiszakécske VSE–Budapest Honvéd 0–1 (0–1)

Tiszakécske, 800 néző.

Vezette: Takács János (Albert István, Tőkés Róbert)

Tiszakécske: Helesfay – Benkó, Csáki, Kardos, Polyák – Huszti (Károly 70.), Kirchner, Szabó L., Horváth Adrián (Kocsis 63.)– Gréczi G., Gréczi M. (Szabó D. 46.)

Vezetőedző: Szabó István

Budapest Honvéd: Horváth András – Temesvári, Lovrics, Skvroc – Fousseni, Nagy G., Ben-Hatira (Gazdag 68.), Banó-Szabó, Uzoma –Tischler (Cipf 61.), Májer

Vezetőedző: Supka Attila

Gólszerző: Ben-Hatira 35.

Jók: Kirchner, Szabó L. Kardos, ill. Ben-Hatira, Májer, Banó-Szabó, Temesvári.

Szabó István: Az volt az elképzelésünk, hogy olyan mérkőzést játszunk, ahol nem kerülünk hátrányba, és lesz esélyünk a visszavágón. Ez az esély most kevesebb lett. Egyébként gratulálok a csapatomnak, tiszta szívből játszottak. A Honvéd nagyobb játékerőt képviselt, de helyzetekben felvettük velük a versenyt. Megérdemeltük volna a döntetlent.

Supka Attila: Olyanok kaptak most lehetőséget, akik eddig kevesebbet játszottak. Szeretnénk a kupában továbbjutni, bízom abban, hogy mindenki formába tudja magát hozni ott is és a bajnokságban is. Ha egy kicsit türelmesebbek vagyunk, akkor több gólt is rúghattunk volna.

Szabó László: Küzdelmes mérkőzés volt, nem is számítottunk másra. Az volt a terv, hogy rendezett védekezésből kontrákra építünk. Úgy gondolom, hogy a védekezésünk meg volt végig. Saját szabadrúgásunk után kaptunk egy kontrát és egy szép lövéssel fejezték be az akciót, amiből a gól született. Egy kicsit nagyobb hittel mi is betalálhattunk volna.