1. 2024.04.18. csütörtök, Andrea
  2. |
  3. 10 °C
  4. |

Nagy küzdelemben győzött a Tiszakécske

Nagy küzdelemben a Duna Aszfalt Tiszakécske VSE csapata 1:0 arányban legyőzte a Monort a Merkantil Bank Liga NB.II-es labdarúgó bajnokság 27. fordulójában.

 

Duna Aszfalt Tiszakécske VSE–BSS Monor 1:0 (1:0)

Tiszakécske, 300 néző.

Vezette: Kovács J. Zoltán (Becséri Gergely, Horváth Róbert)

Tiszakécske: Helesfay – Sirokmán, Horváth A., Csáki, Sváb – Kirchner, Kocsis G., Tölgyesi, Szabó L. (Stoiacovici 64.) – Puskás (Mihály 79.), Szabó Dávid (Gréczi G. 64.)

Vezetőedző: Szabó István

Monor: Bozsó – Bori, Fülöp, Asztalos, Farkas, Szabó Dominik (Haragos 89.), Palincsár, Lázár (Pintér 64.), Hamar, Szuhodovszki (Kovács B. 72.) , Tóth B.

Vezetőedző: Horváth Dávid

Gólszerző: Puskás (1–0) 18.

Objektív szeretnék maradni, mondta Szabó István a mérkőzés lefújása után. Öt játékosunk hiányzott, és egy hónapon belül ez volt a nyolcadik mérkőzésünk. Ezt csak azért említem, mert nem mindegy, hogy valaki vasárnap, szerda ritmusban játszik vagy csak vasárnap, és rá tud készülni egy-egy találkozóra. A mai második félidei játékunkon látszott, hogy fáradtak voltunk. Ettől függetlenül teljes szívvel, a tiszakécskei szurkolókért küzdöttünk, akik rendkívül jól bíztatták a csapatot. A játékosok megérdemlik dicséretet. Az első félidőben eldönthettük volna a találkozót, a másodikban a Monor volt jobb, akkor nagyon kellett a kapusunk rendkívül jó teljesítménye, sokat segített a fiúknak. Tudtuk, hogy a Monor jó csapat, sokkal frissebbek voltak nálunk, főleg a második félidőben. Az akarásunk, a játékhoz való szenvedélyünk tízest érdemelt, és ez most meghozta a győzelmet. Van, amikor sokkal jobban játszunk, de nem sikerül pontot szerezni. Most elmaradtak a látványos dolgok, viszont megérdemeltük a győzelmet.

Bosszankodhatunk a kimaradt lehetőségeink miatt – értékelte játékosainak teljesítményét Horváth Dávid. Nem megyünk sokra azzal, hogy a gólon kívül minden másban felülmúltuk ellenfelünket. Sajnálom a csapatomat, mert többet érdemeltek volna.