1. 2024.04.23. kedd, Béla
  2. |
  3. 11 °C
  4. |

Foci ünnepel köszöntötték a húsvétot

Igazi rangadót játszott a Tiszakécske megyei I. osztályú labdarúgó csapata a Kalocsával. A mérkőzésen sok gól született.

 

A vendégek szerezték meg a vezetést, már a 15 percben tizenegyesből, amit Vuits Viktor értékesített. A hazaiak közül Tóth Kristóf válaszolt a 28. percben. A második félidőben izgalmasabb lett a játék, több gól is esett. A kalocsaiak már 4–2-re vezettek, de a végén egy öngóllal, a tiszakécskeiek nyertek.

Bagi Gábor a tiszakécskeiek edzője: Előre jeleztük, hogy ezen a mérkőzésen két olyan csapat fog játszani, akik a támadó futballt részesítik előnyben. Ez be is jött, mert akik kilátogattak a mérkőzésre, azok igazi foci ünnepet láthattak. Nem találom a szavakat, a csapat kétgólos hátrányból hozta vissza a mérkőzést. Ez is azt bizonyítja, hogy aki hozzánk jön, az számoljon azzal, hogy pontokkal nem fog távozni.

Kohány Balázs a kalocsaiak edzője: Egy agyon nyert meccsen tíz perces rövidzárlattal kivégeztük magunkat. Mellé párosult egy nagyon gyenge játékvezetés. Gratulálok a Tiszakécskének!

Duna Aszfalt Tiszakécske VSE–Kalocsai FC 5–4 (1–1)

Tiszakécske, 150 néző. Vezette: Béleczki (Erdlyi, Komáromi)

Tiszakécske: Antal – Tóth K., Varga, Dóka, Bálint, Steklács, László (Alberti), Kulcsár, Tamás (István), Tóth T. (Jelenfi), Pácsa. Edző: Bagi Gábor

Kalocsa: Hegedűs – Melcher (Pintér), Kollár (Pandur), Dostyicza, Follárdt (Salacz), Vuits V., Mátyás (Matos), Sabó V., Nasz, Márkus (Vuits A.), Rabóczki. Edző: Kohány Balázs

Gólszerző: Tóth K. 28., Tóth T. 65., Bálint 79., István 85., Nasz (öngól) 90., ill. Vuits V. 15., 59. Follárdt 52., Nasz 66.