1. 2024.04.25. csütörtök, Márk
  2. |
  3. 14 °C
  4. |

Kiskunfélegyházi győzelem a Ketrec-kupán

Ötödik alkalommal került megrendezésre a Ketrec-Kupa Lakiteleken.

 

A tornára – az elmúlt évhez hasonlóan – 12 csapat nevezett.

A két helyi gárdán kívül Kecskemétről, Kiskunfélegyházáról, Szentkirályról, Ceglédről, Lajosmizséről, Tiszasasról és Szentesről is neveztek még.

Négy, háromcsapatos csoportba lettek sorsolva a küzdő felek, így vigaszág után akár a csoport harmadik helyezettje is bekerülhetett a negyeddöntőbe.

Ezután már küzdelmesebb meccsek alakultak ki.

A legjobb négy csapat közé a kecskeméti Szabó Team és a ceglédi Kedvencek csapata került, ahonnan előbbi került ki győztesen és jutott a döntőbe, a másik ágon a kiskunfélegyházi B oldal a kecskeméti Tü&Pe cukrászdával játszott, amiből a félegyháziak jöttek ki jobban.

Első helyen végzett a B oldal, második a Szabó Team, harmadik a Tü&Pe cukrászda, a negyedik pedig a Kedvencek. A gólkirály: Bozsik Máté (Tü&Pe cukrászda) lett, a legjobb játékos: Palotai Tamás (Szabó Team), a legjobb kapus pedig Koczó Ferenc (B oldal). A támogatóknak köszönhetően a három különdíjas játékos, a trófeán és az oklevélen kívül, plusz jutalomban is részesülhetett. Galgóczy Zsolt (Tőserdőért Alapítvány) 2 napra szóló belépőjegyet ajánlott fel a XXIV. Tőserdő Szépe fesztiválra, még Nyeső Pál (Burgertruck) 3000 Ft értékű burger utalvánnyal jutalmazta meg a legjobbakat.

Folytatás egy év múlva.