1. 2024.04.20. szombat, Konrád, Tivadar
  2. |
  3. 12 °C
  4. |

Gólerősnek bizonyult a hazai csapat

Hazai pályán fogadta a Lakiteleki Torna Egylet öregfiúk csapata a Kiskunlacháza hasonló korú csapatát. A mérkőzésen hét gól esett.

 

Ragyogó napsütés fogadta a játékosokat a mérkőzés kezdetekor. A kedvező időjárást ki is használták a lakitelekiek és mindjárt két gólt szereztek Sánta Zoltán révén, a vendégek erre csak egy góllal tudtak válaszolni a szünetig. A találkozó első félidejének közepén elkezdett esni az eső, majd még jobban rákezdte. Szerencsére csak rövid ideig tartott a zápor, de ahhoz éppen elég volt, hogy csúszós, és mély legyen a pálya talaja.

A második játékrészben kicsit felszívták magukat a hazaiak, ami az eredményben is megmutatkozott. Varga Lajos növelte az előnyt, majd Sánta Zoltán harmadik találatát is megszerezte. A lacháziak ugyan szereztek még egy gólt, de ezzel csak kozmetikázni tudtak az eredményen. Az 5-2-es végeredményt Hósi Győző állította be. Ez azért is érdekes, mert Győzi hátvádként szerepelt az egész mérkőzés alatt, de egy elfutásból betalált a kapuba. A mostani találkozón gólerősnek bizonyult a helyi csapat.

A mérkőzés befejezése után marhapörkölt vacsorára hívták meg a hazaiak a vendégeket, ahol természetesen nem csak a mostani, de a korábbi mérkőzésekről is szó esett, amikor is lacháziak bizonyultak jobbnak.