1. 2024.04.20. szombat, Konrád, Tivadar
  2. |
  3. 14 °C
  4. |

Palacsinta partival gyűjtöttek Olivér orvosi ellátására

Egy lakiteleki kisfiú orvosi ellátására rendeztek jótékonysági délutánt a közösségi tér előterében. Sajnálatos módon kevesen voltak azok, akik valamilyen módon segítenék Olivér felépülését.

 

Fekete Olivér súlyos oxigénhiánnyal született. Háromszor tekeredett nyakára köldökzsinór, ezért életmenő császármetszéssel jött a világra. Azóta több műtétet hajtottat végre rajta, ami nem kevés pénzbe került a családjának. Nem ez volt az első alkalom, amikor jótékonysági délutánt, estet rendeztek Olivér orvosi ellátására. A gyógykezelése ugyanis nagyon sokba kerül. Sajnálatos módon a település lakói, a többszöri felhívás ellenére sem mutattak kellő affinitást a Jótékonysági palacsinta party Oliért elnevezésű rendezvényre. Sőt akadtak olyanok, akik csak a műsorra voltak kíváncsiak, de anyagilag nem járultak hozzá a jótékonysági rendezvényhez.

Maga a program kitűnő volt. Gödény Anikó a gyermekeket szólította meg, és vonta maga köré, kiváló műsorral. Süle Zsombor és Tiringer Lili versenytáncosok (magyar bajnok ötödik helyezettek) pedig bemutatták azt, hogy az ő korukban is lehet, kellő akarattal és elszántsággal nagyszerű eredményt elérni. Meg is kapták a jelenlévőktől a tapsot. Jugglers of the Village Tűzzsonglőr csapatnak nem ismeretlen a lakitelekiek előtt, hiszen a szentkirályi triumvirátus már nem egy alkalommal mutatkozott be különböző rendezvényeken. Ezúttal is kitűnő programot mutattak be. Természetesen nem maradt el a gyerekek nagy kedvence, arcfestés sem. Orbán Gyöngyi és Ördög Ildikó sütésének köszönhetően több fajta palacsintát lehetett kóstolni, amihez almalevelet lehetett inni. Köszönet mindenkinek, aki valamilyen módon hozzájárult Olivér – aki természetesen ott volt – gyógyulásához!