1. 2024.04.19. péntek, Emma
  2. |
  3. 12 °C
  4. |

Győzelem az osztrák csapat felett

Nem külföldre, hanem hazai településre, Bükfürdőre utazott vasárnap edzőtáborba, a Duna Aszfalt Tiszakécske LC NB II.-es labdarúgó csapata, ahol öt napot töltenek.

 
 

Huszonöt labdarúgó alkotja a keretet, ők szerepelnek az edzőtáborban, hogy jó körülmények között készüljenek a február első hétvégéjén kezdődő bajnokságra. Kedden este villanyfénynél már edzőmérkőzést játszottak az osztrák harmadik ligás ASV Drassburg csapatával. Mind a két félidőben más-más játékosok léptek a pályára, egyedül Zádori játszotta végig a kilencven percet. Sikerült is két gólt szereznie. A tiszakécskeiek harmadik gólját a próbajátékon szereplő Simon Márk szerezte.

 

ASV Drassburg (osztrák 3. liga) – Duna Aszfalt TLC 0–3 (0–2)

Az első félidőben a következő összeállításban lépett pályára a Tiszakécske: Baráth – Erdélyi, Csáki, Ludánszki, Sváb – Tímári, Kocsis, Kirchner, Szabó D. – Gréczi, Zádori. A második játékrészben változtatott Virágh Ferenc vezetőedző, és a Varga – Oláh, Temesvári, Preklet, Farkas – Lukács, Tölgyesi, Szuhodovszki, Simon M. – Máté J., Zádori összeállítású csapat szerepelt. Csütörtökön délelőtt 11 órakor a Szombathelyi Haladás NB II.-es gárdája lesz a tiszakécskeiek ellenfele.