1. 2024.03.29. péntek, Auguszta
  2. |
  3. 17 °C
  4. |

Elvesztette veretlenségét Lakiteleken a KHTK II

A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság Északi csoportjában az ötödik fordulót bonyolították le. A Lakitelek a Kiskunfélegyházi HTK II-t fogadta.

 

A találkozó előtt a vendégek egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, de így is kilenc ponttal veretlenül vezették a bajnokságot. A hazaiak négy mérkőzésből egy alkalommal győztek, egyszer döntetlent játszottak, kétszer pedig vesztesként hagyták el a pályát. Adott volt a lehetőség arra, hogy javítsanak a statisztikán. Már az elején látszott, hogy küzdelmes mérkőzés fog kialakulni, és ez be is bizonyosodott. A 20. percben Erős végzett el szabadrúgást, mintegy huszonöt méterről. Lövése kipattant Magyarról, Győri ott termett és a hálóba lőtte 1:0. Tíz perccel később tűzijátékot rendeztek a kiskunfélegyháziak a lakiteleki kapu előtt, de nem sikerült a hálóba találniuk. Ezt követően is próbálkoztak, egy hatalmas lövésük után, a jobb oldali kapufáról pattant ki a labda, majd nem úgy tűnt, hogy a másikat is eléri, de elment mellette. Ezúttal szerencséjük volt a hazaiaknak.

A második félidőben is próbálkozott mind két csapat, de itt már a durvaság is közrejátszott. Először Sáfárnak kellett sérülés miatt elhagyni a játékteret, majd pedig Erősnek is. Ebben az időszakban a játékvezető nem tudta kézben tartani a mérkőzést. A vendégek mindent megpróbáltak, hogy egyenlítsenek, de Varga jól őrizte kapuját. Igaz, Magyarnak is volt egy nagy védése. A játékvezető öt percet hosszabbított, de az alatt sem esett gól, így a lakitelekiek nyerték a találkozót.

Lakitelek–Kiskunfélegyházi HTK II 1:0 (1:0)

Lakitelek, 150 néző. Vezette: Kiss S. (Borbényi, Szabó L.)

Lakitelek: Varga – Farkas N., Beke (Tombácz), Sáfár (Kovács L.), Győri, Hencz, Erős (Tamás), Subicz, Kasza (Harabula), Illés, Tamásy. Edző: Seres Zsolt

KHTK II: Magyar – Keresztesi, Horváth B., Valkovics (Farkas G.), Kadosa, Szabó T., (Zs. Juhász), Makány, Szalai, Cseh (Páli), Berekszászi (Fricska), Polgár (Kurgyis). Edző: Lapsánszki Tamás

Gólszerző: Győri 20.