3 L Cafe - Lakitelek és környéke hírei! Közélet, bulvár, sport és minden ami egy kávé mellett megbeszélhető!
  1. 2021.10.17. vasárnap, Hedvig
  2. |
  3. 13 °C
  4. |

Aranyhomok Portéka Online Adventi Vásár

A pandémia időszakában a karácsonyi vásárok meghiúsulnak, ezért szeretné az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület kezdeményezésével a kézműveseket és gazdákat segíteni abban, hogy termékeikkel piachoz jussanak.

 

Bíznak abban, hogy kampányuk révén sok szép térségi kézműves termék kerül idén a karácsonyfák alá, és kistermelői élelmiszer, a karácsonyi asztalra.

A készülődés, a bevásárlás idén másként alakul, az üzletek forgataga, most az online térbe szorul. Az Aranyhomok Portéka Online Adventi Vásár néven indított facebook oldaluk segítségével a vásárlók közvetlenül tudnak vásárolni a térségi kistermelőktől, kézművesektől a folyamatosan bővülő kínálatból. Kézművesek és kistermelők ingyenesen csatlakozhatnak a csoporthoz portékáikkal árusítás céljából. Arra kérik a tudatos vásárlókat, hogy Kecskemét és térsége kistermelőit, kézműveseit támogassák azzal, hogy tőlük vásárolnak karácsonyi ajándékot szeretteiknek, munkatársaiknak, üzletfeleiknek!

A bizonytalankodók dolgát is szeretnék megkönnyíteni. Az egyesület összeállított néhány Aranyhomok Portéka ajándékcsomagot válogatott, kiváló minőségű, Kecskemét és környéki kézműves kincsekkel, finomságokkal megtöltve. A kosarakban, fadobozokban összeállított ajándékválogatások egyedi feliratokkal is kérhetők.

Bővebben a facebook Aranyhomok Portéka Online Adventi Vásár oldalán tájékozódhatnak: https://www.facebook.com/groups/portekavasar

„Éltessük a helyit, éltessük az igazit!”