1. 2024.03.28. csütörtök, Gedeon
  2. |
  3. 16 °C
  4. |

Visszatért a korábbi közönségkedvenc

Kevés labdarúgó mondhatja el magáról azt, hogy közönségkedvenc, mert az ki kell érdemelni. Ki kell érdemelni jó játékkal, sok góllal, szerénységgel, klub szeretettel, de még lehetne sorolni, hogy mivel. Kalmár Ferenc azok közé tartozik, aki a tiszakécskei szurkolók kedvence volt, és remélhetőleg lesz is.

A Tiszakécskei LC ugyanis újra leigazolta a népszerű csatárt. Kalmár Ferenc a 2014/2015-ös bajnokságban játszott először Tiszakécskén. Tagja volt a megyei I. osztályt nyert csapatnak, csak úgy, mint az NB III. Közép csoportjának az élén végzett gárdának is. A 2018/2019-es bajnokságba a SZEOL SC-hez igazolt, majd egy évvel később a Tiszaföldvári SE-hez. A most zajló bajnokságban a szintén NB III. Keleti csoportban lévő Tiszafüredi VSE-t erősítette. Az eddig lejátszott huszonkét mérkőzésen mindig kezdő volt, és húsz alkalommal talált az ellenfelek hálójába. Ez azt is jelent, hogy ő vezeti ennek az osztálynak a góllövő listáját. A tiszafürediek góljának több mint felét ő lőtte. A Tiszakécskei LC vezetése úgy döntött, hogy ilyen gólerős csatárra szüksége van a klubnak.

Feri az ősszel még zöldsárga mezben rúgta a labdát, mostantól kéksárga vagy a fehér mezt húz magára, és remélhetőleg Tiszakécskén is ontja majd a gólokat. Az igazolásnak a csapaton kívül a szurkolók örülnek a legjobban. Az őszi Tiszakécske-Tiszafüred elleni mérkőzés végén ugyanis kórusban skandálták a nevét. Ez pedig csak olyan labdarúgónak jár, akit szeretnek a szurkolók. Kalmár Ferit pedig lehet szeretni újra Tiszakécskén.