1. 2024.04.19. péntek, Emma
  2. |
  3. 12 °C
  4. |

Jó iramú, színvonalas mérkőzés Tiszakécskén

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 14. fordulójában a Tiszakécske II csapata a Szabadszállást fogadta.

 

A vendége kezdték jobban a játékot, és már a második percben Hegedűs Edvin révén megszerezték a vezetést 0–1. Negyedóra elteltével Benkó Bencének sikerült egyenlítenie 1–1. Ezt követően fölényben játszott a vendégcsapat és sorra dolgozták ki helyzeteiket, a kapuba azonban nem sikerült betalálniuk. Nem úgy a hazaiaknak. Nem sokkal a félidő lefújása előtt Káli Tibor szabadrúgása a jobb felső sarokban kötött ki 2–1. Hatalmas gól volt. A második félidő is változatos jó játékot hozott, ekkor viszont a tiszakécskeiek veszélyeztettek jobban, és több ziccert is kihagytak. A 80. percben Tóth Kristóf senkitől sem zavartatva vihette kapura a labdát, Németh Krisztián azonban a tizenhatos előtt elütötte. A játékvezető azonnal felmutatta a szabadszállási hálóőrnek a piros lapot. A tíz emberrel játszó vendégek a hátralévő időben mindent megpróbáltak annak érdekében, hogy legalább az egy pontot megszerezzék. Ez a 92. percben sikerrel járt. Ekkor egy kapu előtti kavarodás után Csurka Ádám talált a kapuba 2–2. Ezt követően a vendégek mindent megpróbáltak, hogy újabb gólt szerezzenek, de ez már nem sikerült, és maradt az eredmény.

Tiszakécske II–Szabadszállás 2–2 (2–1)

Tiszakécske, vezette: Baranyai Dávid (Farkas Attila, Rosta Kevin)

Tiszakécske: Baráth – Benkó (Németh G. 5.), Lovas Zs., Pácsa, Dóka D. (Lovas A. 74.), Steklács, Káli (Dóka Á. 56.), István, Tóth K., Hoffmann, Szabó Á. (Domonics 82.) Edző: Bagi Gábor

Szabadszállás: Németh K. – Lajos (Nagy 81.), Pandur D. (Csurka 66.), Varga, Gavula (Bajusz 66.), Hegedűs, Máruska, Golovics, Gáspár, Kiss, Zsíros. Edző: Pandur László

Gólszerző: Benkó 17., Káli 41. ill. Hegedűs 2., Csurka 92. Sárga lap: Steklács 15., Dóka D. 56., Pácsa 84., ill. Hegedűs 39., Varga 91. Kiállítva: Németh K. 80.

Bagi Gábor: Felemás érzéseim vannak a mérkőzés után, mert mind a két félidőben, az elejétől eltekintve, jól játszottunk. A megyei I. osztályhoz képest nagyon jó iramú és színvonalú mérkőzést tudtunk játszani. Sajnos két pontot kiengedtünk a kezünkből, a találkozó végén. Sokkal hamarabb el kellett volna döntenünk a mérkőzést. 2–1 után megvoltak a lehetőségeink, hogy pontot tegyünk a mondat végére, de sajnos ez nem sikerült. Amennyiben az összképet nézzük, akkor igazságos a döntetlen.

Pandur László: Egyik szemem sír, a másik nevet, mert az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést. Ha 5–2-vel fordulunk a szünetre, akkor sem szólhatott volna senki semmit. Gyakorlatilag a Tiszakécske kétszer támadott és két pontrúgásból két gólt szerzett. A második félidőben változtattam a szerkezeten, biztattam a csapatot, hogy meg tudjuk fordítani a mérkőzést. A helyzeteink ekkor is meg voltak. A kapusunk kiállítása miatt hátrányba kerültünk, de ekkor sem adtuk fel, és a hosszabbításban sikerült egalizálni. Ez a nevetése a dolognak, de azért nincsen kedvünk nevetni, mert ezt a meccset hozni kellett volna, gyakorlatilag a sírból hoztuk vissza tíz emberrel. Gratulálok az ellenfelünknek, mert nagy küzdelemre késztettek bennünket. A jó támadójátékukkal a második félidőben okoztak némi gondot nekünk. Jó mérkőzést játszottunk.