3 L Cafe - Lakitelek és környéke hírei! Közélet, bulvár, sport és minden ami egy kávé mellett megbeszélhető!
  1. 2021.04.23. péntek, Béla
  2. |
  3. 13 °C
  4. |

Húsvéti vásár a Kecskeméti Tanyai Termék Piacon

Vásároljon húsvétra finomságokat a Kecskeméti Tanyai Termék Piacon a Budai utcai Piaccsarnok szabadterén!

 

A pandémia miatt az üzletek nagy része vesztegzár alá került, de a korlátozás a piacokat nem érinti, ezért a Budai utcai Piaccsarnok szabadterén változatlanul várja a vásárlókat a Kecskeméti Tanyai Termék Piac. A piac korábban a kecskeméti városháza előtt működött, de a korlátozások bevezetésével a Budai utcai Piaccsarnok szabadterére költözött. Változatlan nyitva tartással, és egészséges termékeikkel, minden csütörtökön 13-17 óráig várják a kistermelők és kézművesek a vásárlókat, a járványügyi előírások betartásával. Minden árus maszkot, gumikesztyűt visel, plexilappal védi a vásárlókat a cseppfertőzés veszélyétől, élelmiszert csak előre csomagoltan árusítanak.

Ízelítő a termékkínálatból: homoktövis, fürjtojás, méz és méhészeti termékek, lekvárok, szörpök, szárítmányok, gyógyteák, pékáru, füstölt húsáru, házi sajtok, friss zöldség és gyümölcs, savanyúság, horgolt kézimunkák.

A húsvéti bevásárlás sem lehet gond, hiszen füstölt sonka, tanyasi tojás, fürjtojás, füstölt fürjtojás, fonott kalács koszorú kerülhet közvetlenül a gazdáktól az ünnepi asztalra. Húsvétkor is fontos a tudatos vásárlás, ellenőrzött, egészséges élelmiszerek várják megfizethető áron és kézműves dekorációk széles választéka teszi teljessé az ünnepre hangolódást.

További húsvéti különlegességeket találhatnak folyamatosan bővülő kínálattal az Aranyhomok Portéka Online Kézműves Vásár csoportban a Facebookon!