1. 2024.04.20. szombat, Konrád, Tivadar
  2. |
  3. 13 °C
  4. |

Gólok és sérülések a Tiszakécske II – Akasztó meccsen

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 24. fordulójában a Tiszakécskei LC II csapata az Akasztót fogadta. A gólgazdag mérkőzésen hazai győzelem született.

 

Már a 8. percben megszerezték a vezetést a hazaiak Szabó Dávid révén 1:0, majd a félidő közepén Dóka Ádám növelte az előnyt 2:0. Az Akasztó Juhász Tamás találatával szépített 2–1. A második félidőben folytatódott a gólgyártás, aminek első találatát szintén Dóka Ádám szerezte 3:1. A tiszakécskeiek gólját Tóth Kristóf növelte 4:1, majd Márki Bence mintegy tizennyolc méterről rosszul találta el a labdát és a kapujából kint álló Gombár Roland fölött a hálóba pattant 5:1. Az akasztóiak Juhász Tamás révén még tudták kozmetikázni az eredményt 5:2. Sajnálatos módon a találkozón két akasztói és két tiszakécskei játékos is megsérült, sőt az egyik partjelző is, aki a szünet után már nem tudott kijönni a pályára.

Tiszakécskei LC II–Akasztó 5:2 (2:1)

Tiszakécske, vezette: Kiss László (Farkas Attila, Farkas László).

Tiszakécske II: Baráth – Benkó (Czakó 86.), Dóka Á., Ország, Pácsa, Dóka D., Steklács (Tóth-Molnár 41. László 60.), Szabó D., Tóth K., Hoffmann, Holecz. Edző: Bagi Gábor

Akasztó: Gombár – Bányai, Cebei, Juhász, Bánszki, Szabó Sz. (Vincze S. 13.), Geiger (Kerekes 75.), Szabó Zs. (Vincze D. 11.), Dobosi, Márki, Csoba. Edző: Szrenkó István

Gól: Szabó D. 8., Dóka Á. 26., 55., Tóth K. 69., Márki 76., illetve Juhász 36., 81. Sárga lap: Geiger 62.

Bagi Gábor: Azt mondják, hogy egy sorozat egyszer megszakad, a mi jó sorozatunk ma sem szakadt meg. Harmadik alkalommal rúgtunk sok gólt, ami mindenképpen pozitívum. Az első félidőben még több lehetőségünk lehetett volna. Azt nagyon sajnálom, hogy mind a két csapatban történtek sérülések. Azt gondolom, hogy a szövetségben nagyon komolyan el kell gondolkodni azon, hogy mondják meg a csapatoknak, hogy ilyenkor már ne játszanak műfüvön. Mondom azt úgy, hogy most is azon játszottunk. Valószínű, hogy emiatt sérültek meg a játékosok. Gratulálok a csapatomnak, örülök annak, hogy olyan játékosok rúgtak gólokat, akik már nagyon hosszú ideje nem. Azt hiszem, hogy újra nagyon szép focit játszottunk, és megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot.

Judák László az akasztóiak technikai vezetője: Saját magunkat is okolhatjuk a vereségért, mert több lehetőségünk is adódott, amiket nem tudtuk kihasználni. Bosszantó, hogy védelmi hibákból is kaptunk gólt, de ennek ellenére vissza tudtunk volna jönni a meccsbe 2–1-nél, de ekkor kimaradtak a lehetőségeink. A Tiszakécske van olyan jó csapat, hogy ezeket kihasználta, letámadtak és ránk erőltették a játékukat, nyomás alatt tartottak bennünket. Ezen a napon jobban akarták a győzelmet, így csak gratulálni tudunk nekik. Hozzáteszem még, hogy szerencséjük is volt, mert nekik bement minden, nekünk meg nem.