1. 2024.04.19. péntek, Emma
  2. |
  3. 12 °C
  4. |

Így ünnepelte Tiszakécske a bajnoki címet

A 38. forduló befejezésével véget ért a labdarúgó bajnokság az NB III. Keleti csoportjában. Az már korábban eldőlt, hogy a bajnok a Tiszakécskei LC lett és feljutott a másodosztályba.

 

A Putnok elleni győztes hazai mérkőzés után a csapat megköszönte a szurkolóknak a biztatást, majd az érem átadás előtt felhangzott a magyar és Nagy Sándor vezetőedző kérésére, aki Erdélyből származik, a székely Himnusz. Ezt követően a játékosok és a szakmai stáb nyakába akasztották az aranyérmet. Kalmár Ferenc megkapta az NB III. Keleti csoportjában szerzett gólkirályi címért járó trófeát, Káli Tibor pedig a megyei I. osztályi gólkirályi elismerést, a csapattársak és a szurkolók tapsa mellett, Horváth Attila csapatkapitány pedig átvette a bajnoki címért járó serleget. Ami utána történt, azok már az öröm percei voltak. Pezsgőlocsolás, a konfettiágyú kék, sárga színű szalagjai, valamint jókedv töltötte be a pályát, és felhangzott a győzelem után szokásos rigmus: ki nem ugrál nem kécskei hej, hej.

Akik kiharcolták a bajnoki címet, kapusok: Molnár Márk, Baráth Bence, Tajti Norbert, védők: Fülöp Noel, Farkas Norbert, Kiprich Dávid, Csáki Róbert, István László, Pácsa Zoltán, Oláh Máté Lovas Andor, középpályások: Gyurján Bence, Horváth Adrián, Horváth Attila, Pongrácz Viktor, Zvara Dávid, Ternován Patrik, ifj. Nyilas Elek, Gréczi Gábor, csatárok: Albert Ádám, Kalmár Ferenc, Lovas Andor, Pál András, Galacs Erik, Simon Márk, Szabó Dávid, Zvara Krisztián, Káli Tibor, Máté János. És a szakmai stáb, akik ilyen sikeres munkát végeztek: Nyilas Elek szakmai igazgató, Kislőrinc György klubigazgató, Nagy Sándor vezetőedző, Virágh Ferenc pályaedző, Nagy Zsolt kapusedző, Vellai Áron erőnléti edző, Káli Tibor infrastuktúra igazgató, Maczkó Gábor masszőr.