1. 2024.04.25. csütörtök, Márk
  2. |
  3. 13 °C
  4. |

Ajándék laptopot kaptak a kitűnő szentkirályi diákok

Követve a tizenkét éves hagyományt, Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország elnöke ismét laptopokat ajándékozott a Szentkirályi Általános Iskola kitűnő végzős tanulóinak.

Az idei rendhagyó tanévet négy végzős diák zárta kitűnő eredménnyel a Szentkirályi Általános Iskolában. A nyolcadik osztályos Bárány Bianka, Dobi János, Gulyás Bíborka és Medgyesi Tímea kimagasló teljesítményét Balogh Levente ajándék laptopokkal honorálta, amelyek fontos eszközként szolgálnak a továbbtanuláshoz és a kikapcsolódáshoz egyaránt. A Szentkirályi Magyarország elnöke immár tizenkettedik alkalommal támogatta a kiemelkedő tanulmányi eredményekkel rendelkező szentkirályi nyolcadikosokat, ezzel segítve a díjnyertes ásványvíznek otthont adó településen felnövekvő új generációt. A diákok Kecskeméten tervezik folytatni tanulmányaikat, szakmát és érettségit adó középiskolákban.

– Büszke vagyok a diákokra, akik az elmúlt tanév rendkívüli kihívásai ellenére is tanúbizonyságot tettek szorgalmukról, és kiválóan teljesítettek az iskolában, legyen szó online vagy hagyományos oktatásról. Mindig jó érzés számomra, ha örömet okozhatok a gyerekeknek, és hozzájárulhatok a jövőbeli sikereikhez. Remélem, a laptopokra nézve sosem felejtik el, hogy a kemény munka meghozza gyümölcsét, és lelkesen használják majd az eszközöket további tanulmányaik során” – mondta Balogh Levente.