1. 2024.04.19. péntek, Emma
  2. |
  3. 12 °C
  4. |

Ajándék laptop a kitűnő tanulóknak

A tizenhárom éves hagyományt folytatva ismét ajándék laptopokkal ismerte el a Szentkirályi Általános Iskola végzős kitűnő tanulóinak teljesítményét Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország elnöke.

Idén három nyolcadik osztályos diák zárta kitűnő bizonyítvánnyal a tanévet a Szentkirályi Általános Iskolában. Bimbó Eszter, Szabó Luca és Kutasi Ferenc kiemelkedő teljesítményét Balogh Levente ajándék laptopokkal jutalmazta, amelyek a továbbtanuláshoz és a kikapcsolódáshoz is hasznos segítséget nyújtanak majd a fiataloknak. A sokéves hagyomány révén a Szentkirályi Magyarország elnöke évről évre olyan eszközökkel támogatja a település nyolcadikosait, amelyek napjainkban nélkülözhetetlenül fontosak, az iskolai tanulmányok sikeres teljesítéséhez és a munkaerőpiacon történő elhelyezkedéshez egyaránt.

– A tehetségek elismerése és a hagyományok ápolása mindig kiemelt helyet foglalt el a saját életemben és a Szentkirályi Magyarország történetében egyaránt, ezért is tölt el hatalmas örömmel, hogy immár 13. alkalommal oszthattam ki az ajándék laptopokat Szentkirályon. Az év végi laptopátadás ráadásul megmutatja az általános iskolásoknak, hogy érdemes tanulni, mert a kemény munka mindig meghozza gyümölcsét. Azt kívánom a három kitűnő diáknak, hogy sokáig őrizzék meg kíváncsiságukat, és hasonló kitartással menjenek előre a középiskolában is – mondta Balogh Levente.