1. 2024.03.28. csütörtök, Gedeon
  2. |
  3. 16 °C
  4. |

Nyárlőrinc nyerte a szomszédvári rangadót

A megyei II. osztályú labdarúgó bajokság első fordulójában, mindjárt egy rangadóra került sor, a Lakiteleki TE a Nyárlőrinci LSC-t fogadta.

 

A találkozó húsz perc késéssel kezdődött, mert villámlott, dörgött és szakadt az eső. A találkozó kezdőrúgását a nyolcvan éves Őrző István végezte el, akit Gulyás Imre szakosztályvezető köszöntött a mérkőzés előtt. Már mindjárt az első perceben gólt szerzett a hazai csapat. Győri jó labdával indította Subiczot a bal oldalon, aki kicselezte a kapujából kifutó Ballát, kicsit kisodródott ugyan, de középre tudta adni a labdát, ahol érkezett Magyar Péter, aki az üres kapuba lőtt 1–0. A 30. percben Farkas Márk lefutotta Tamásy Rolandot, kicsit kisodródott a jobb oldalra, de még ki tudta lőni a jobb alsó sarkot 1–1. A 82. percben Túri lőtt kapura, a nem túl erős labdát Czakó kiejtette a kezéből, ami becsorgott a kapuba 1–2. A 94. percben Medveczki a saját térfeléről indult, végig vezette a labdát az ellenfél térfelén, és mintegy 18 méterről a jobb alsó sarokba lőtt 1–3.

Végig, harcos küzdelmes mérkőzés folyt a pályán, sok szabálytalansággal együtt. A Nyárlőrinc jobban hajrázott, így megérdemelten vitte el a három pontot.

Lakiteleki TE–Nyárlőrinci LSC 1–3 (1–1)

Lakitelek, 250 néző, vezette Rabi József Zsolt (Csorba Gábor, Dienes Zoltán).

Lakitelek: Czakó – Illés K. (Illés B. 46.), Kovács Márk (Magyar D. 60.) Győri, Dóka (Kotvics 84.), Steklács (Tamásy K. 74.), Szabó Á., Subicz, László Zs., Magyar P., Tamásy R. Edző: Verebélyi Gábor

Nyárlőrinc: Balla – Tóth R. (Csomor 42.), Sáfár, Nyúl, Kovács Mihály (Sáfrány 63.), Németh N., Farkas M. (Mefveczki 88.), Faragó, Vojtovics, Kasza (malomsoki 86.), Bali (Túri 76.).

Gólszerző: Magyar P. 1., ill. Farkas 30., Túri 82., Medveczki 94.