1. 2024.04.25. csütörtök, Márk
  2. |
  3. 13 °C
  4. |

Kölcsönben játszanak a Lovas ikrek a Kecskeméti TE-nél

Változás történt a Tiszakécskei LC NB II.-es labdarúgó csapatának keretében. Két fiatal játékos, a Lovas ikrek, egyelőre máshol folytatják pályafutásukat.

 
 

A Tiszakécskei LC NB II.-es csapatánál két olyan játékos van, akik a kisvárosban nőttek fel, és ott is szeretnének játszani az elkövetkezendő években. A fejlődésük érdekében azonban szükség van arra, hogy olyan csapatban mutassák meg tehetségüket, ahol állandó lehetőséget kapnak, de nem a másod, hanem a harmadosztályban. A Lovas ikrek így hamarabb megerősödhetnek. A klub vezetése is úgy gondolta, hogy erre az a legjobb megoldás, ha kölcsönadják őket, egy NB III.-as csapatnak. Erre pedig a legjobb lehetőség az, ha a közeli, a Kecskeméti TE tartalékcsapatában folytatják pályafutásukat. A két egyesület megegyezett abban, hogy a Lovas testvérek a tavaszi idényben, a Kecskeméti TE NB III.-a csapatába igazolnak. A szerződés fél évre szól és természetesen csak kölcsönről van szó.

 

A két tehetséges fiatal így állandó játék lehetőséget kaphat a kecskeméti klubtól, hogy a harmadosztályban játsszon. A bajnokság végén a két egyesület, minden valószínűség szerint, átértékeli a helyzetet, és utána döntenek majd a Lovas fivérek sorsáról. Örvendetes dolog az, hogy Tiszakécskének két ilyen fiatal tehetséges labdarúgója van, akikre a jövőben zámítani lehet.