1. 2024.04.23. kedd, Béla
  2. |
  3. 10 °C
  4. |

Büntetők és kiállítások a Kécske II, Félegyháza meccsen

A vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 23. fordulójában a Tiszakécskei LC II csapata a Kiskunfélegyházát fogadta. Gólokon kívül tizenegyesek és kiállítások is tarkították a mérkőzést.

 

A 11. percben Varga Norbert szabálytalankodott Oroszi Dániellel szemben, amiért a játékvezető tizenegyest ítélt. A büntetőt Nagy Dániel értékesítette 0-1. Tíz perccel később egy jobb oldali beadás után Oroszi a felső kapufára fejelt. Negyedórával később ismét Oroszi előtt adódott lehetőség, de Baráth Bence a léc alól szögletre ütötte a labdát. A második játékrész 57. percében már nem hibázott a félegyházi csatár. A tizenhatoson belül a lábbak között rúgta a labdát a kapu közepébe 0-2. Húsz perccel később Magony László is szabálytalankodott Gyurján Bencével a tizenhatoson beül, amiért járt a büntetőt, és amit Horváth Adrián a bal alsó sarokba lőtt 1-2. A 83. percben Tóth-Molnár Máté Erős Gergővel szemben volt szabálytalan a büntető területen belül, ami szintén tizenegyest ért, és amit Oroszi értékesített 1-3. Ezzel még nem ért véget az események sora, mert a 89. percben Tóth Marcellnek is felmutatta a játékvezető a piros lapot.

A találkozón végig fölényben játszott a Kiskunfélegyháza, a hazaiaknak igazi nagy helyzetük nem is adódott, így a vendégek megérdemelten vitték haza a három pontot.

Tiszakécskei LC II-Kiskunfélegyháza 1-3 (0-1)

Tiszakécske, 100 néző, vezette: Rabi Zsolt (K. Szabó Kristóf, Csorba Gábor).

Tiszakécske: Baráth - Horváth A. (Varga N. (Tóth M. 57.), Oberna (Pásztor 66.), Klemenc, István L., Tóth-Molnár, Németh G. (Szólát 63.), Tóth K., Gyurján, Kemény (Alberti 44.). Technikai vezető: Bagi Gábor.

Kiskunfélegyháza: Kis Cs. - Szűcs, Nagy D. (Erős 58.), Kanyó (Makány 69.), Magony, Oroszi, Ábel (Valkai 28.), Urbán, Szabó P., Kurgyis, Huszka. Technikai vezető: Némedi Norbert.

Gólszerző: Horváth 78., ill. Nagy 12., Oroszi 58., 83. Kiállítva: Tóth-Molnár 83., Tóth M. 89. percben.