1. 2024.04.20. szombat, Konrád, Tivadar
  2. |
  3. 14 °C
  4. |

Itt a helyed! – csalogató kisfilmmel toboroz a Hankook

A Rácalmáson működő koreai gumigyár új munkavállalókat keres: gyártásban résztvevő kollégákat, mérnököket, tolmácsokat, logisztikai aszisztenseket. Ehhez egy különleges toborzófilmet is készítettek, mely betekintést enged színes és izgalmas világukba, ahol csak a tehetség és a tudás számít.

Kiemelkedő juttatási csomag és ingyenes lakhatás, jó csapat várja a leendő kollégákat

„A Hankook számára a munkavállaló az elsődleges, így kiemelten fontosnak tartjuk, hogy kollégáink jól érezzék magukat” – mondja Meződy Viktor, a Hankook HR igazgató-helyettese. Ennek érdekében a dolgozók számára ingyenes lakhatást is biztosítanak a gyártól mindössze 800 méterre található, modern, három csillagos, minden kényelmet kielégítő apartmanházukban. A szálló kívülről leginkább egy tengerparti hotelre hasonlít, melyben 398, saját fürdőszobával és teakonyhával ellátott kétágyas szoba található. Modern mosó- és szárítógépekkel felszerelt mosókonyha és két nagy közös konyha teszi komfortossá a dolgozók életét. A munka utáni kikapcsolódásra a konditeremmel, csocsóval, biliárddal és egyéb játékokkal felszerelt pihenőszoba biztosít lehetőséget. A labdarúgás szerelmeseit pedig a műfüves focipálya várja.

„A játék gyakran belenyúlik a sötétedésbe, ilyenkor felkapcsoljuk a reflektorokat. Számunkra nincs abbahagyott, csak lejátszott mérkőzés – mutatja a pályát lelkesen Fodor Péter, ügyviteli szakértő. „Nem olyan régóta dolgozom a Hankooknál, az ikertesóm hozott be pár éve, de az első pillanattól nagyon jó közösséget alkotunk a munkatársaimmal. Nekem fontos a pozitív munkahelyi légkör, és hogy jó csapatban, egymást segítve és inspirálva végezzük a munkánkat„.

A lelátó melletti kültéri konyhában található kemencéből a különböző nemzetiségű lakók finomabbnál finomabb ételeinek illata száll az első melegebb tavaszi naptól a fagy beálltáig – meséli a dolgozók egy csoportja, akik éppen egy közös sütögetéshez készülnek elő. „Összetartó közösség a miénk, gyakran töltjük együtt a szabadidőnket is, amire a Hankook több remek lehetőséget biztosít, ráadásul ott vannak a jó hangulatú céges rendezvények is” – teszi hozzá Baranyai Norbert, aki mérnöktámogatóként dolgozik a rácalmási gyárban.

Persze a 2800 dolgozó közül nem mindenki lakik az apartmanházban, a környékbeli településekről érkezők számára a gyár ingyenes buszjáratokkal könnyíti meg a munkába járást. „Számos béren kívüli juttatás van a cégnél, de igyekszünk dolgozóinkat más módon is motiválni. Folyamatos képzéseink és mentori programunk is segíti őket abban, hogy kihozzák magukból a legjobbat. Van olyan középvezetőnk, aki fizikai dolgozóként kezdett a gyárban, tehát mi komolyan gondoljuk, hogy a továbbtanulás és szakmai fejlődés lehetősége mindenki előtt nyitva áll.” – teszi hozzá Meződy Viktor.

Csak a tehetség számít

„A leendő kollégák kiválasztásakor az egyetlen szempontot a jelentkező alkalmassága, tehetsége jelenti” – hangsúlyozza a HR igazgató-helyettese, majd hozzáteszi: „A sokszínűség, az egyenlőség és a befogadás jegyében működünk.”.

Tóth Tímea, aki HR asszisztensként dolgozik a gyárban, így fogalmaz: „Számomra fontos, hogy egy olyan cégnél hasznosítsam a tudásomat, amelynek tradíciói vannak, ugyanakkor a jelenben is meghatározó szerepet tölt be, és olyan előremutató jövőképpel rendelkezik, amellyel azonosulni tudok a munkám során”.

Az üzenet világos: a Rácalmáson működő koreai gumigyár olyan közösséget kínál, ahol mindenki megtalálhatja a helyét. „Ha te is úgy érzed, hogy itt a helyed – hangzik el a kisfilmjük végén –, a Hankook Tire, a világ egyik vezető abroncsgyártója várja jelentkezésedet!„

További részletek: https://www.hankooktire.com/hu/hu/company/career.html