1. 2024.07.16. kedd, Valter
  2. |
  3. 38 °C
  4. |

BI-VI Trans Kft. - Fenntartható Fejlődés és Innováció a Közúti Árufuvarozásban

A BI-VI Trans Nemzetközi és Belföldi Árufuvarozó Kft. jelentős lépéseket tett a fenntartható fejlődés és az innováció irányába a közúti áruszállítás terén. A kecskeméti székhelyű családi vállalkozásunk 2005-ös alapítása óta folyamatosan bővíti tevékenységi körét és fejleszti szolgáltatásait, amelyek között a közúti áruszállítás mellett raktározás, tárolás, általános épülettakarítás, építési terület előkészítése és zöldterület-kezelés is szerepel.

A legutóbbi beruházásunk keretében a vállalat komplex technológiai fejlesztést hajtott végre, amelyre 203,09 millió forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyertünk. A projekt 2021. november 2-án kezdődött és 2023. október 31-én fejeződött be.

Az új beruházás központi eleme egy modern, több mint 1.200 m²-es raktárépület megépítése Kecskeméten, a Szent László körút 8811/4. szám alatt. Az épület a legkorszerűbb technológiával készült, beleértve egy 50 kWp teljesítményű napelemes rendszert, amely biztosítja az épület energiaellátását, így hozzájárulva a fenntarthatósághoz és az energiahatékonyság maximalizálásához.

 

A projekt során a BI-VI Trans Kft. új, magasraktári targoncát és árokásó-rakodógépet is beszerzett, amelyek növelik az áruszállítási kapacitásukat és lehetővé teszik a különleges tárolási igényű áruk kezelését. Emellett bevezettünk egy fejlett szoftverrendszert, amely támogatja az intelligens termelésirányítást és vállalatirányítást, tovább növelve a munkafolyamatok hatékonyságát és versenyképességünket.

 

A beruházás nemcsak a vállalat termelékenységét és szolgáltatási színvonalát növeli, hanem hozzájárul a helyi gazdaság erősítéséhez és a regionális különbségek csökkentéséhez is. A BI-VI Trans Kft. elkötelezett a munkahelyek megőrzése és bővítése mellett. Célunk, hogy hosszú távon fenntartható növekedést érjünk el, miközben aktívan hozzájárulunk a helyi közösség gazdasági stabilitásához.

A projekt megvalósításával a BI-VI Trans Kft. tovább erősíti pozícióját a közúti áruszállítás és raktározás területén, miközben biztosítjuk a legmagasabb színvonalú szolgáltatást ügyfeleink számára. A cég példája jól mutatja, hogy a megfelelő támogatások és innovatív fejlesztések révén hogyan lehet egy vállalatot sikeresen modernizálni és bővíteni, ezáltal hosszú távon fenntartható növekedést és értékteremtést elérni.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg.

További információkért látogassanak el a BI-VI Trans Kft. honlapjára: https://bivitrans.hu/

GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00646