1. 2024.09.08. vasárnap, Mária, Adrienn
  2. |
  3. 31 °C
  4. |

Tanulni kell a Soroksár ellen felkészülési meccsből

Lejátszotta harmadik felkészülési mérkőzését is a Tiszakécskei LC NB III-as labdarúgó csapata. Ezúttal is a bükfürdői edzőtáborban volt a találkozó, még pedig a Soroksár másodosztályú csapata ellen.

Ez a találkozó nem úgy sikerült, mint ahogyan azt a Tisza-parti kisváros csapata elképzelte. Hamar két gólos hátrányban kerültek, ami a második félidőben tovább nőtt. Ezúttal a Soroksár bizonyította, hogy a felkészülés ezen szakaszában jobb a Tiszakécskénél. De ezen nem is lehet csodálkozni, hiszen Tiszakécskén most új csapat épül, fiatal, de életképes játékosokkal. Ebből a mérkőzésből is lehet és kell is tanulni, hogy majd a bajnokság megkezdése után ne forduljanak elő olyan hibák, mint most.

Balogh Pál vezetőedző: - Sajnos hamar dugába dőlt az a tervünk, amit a Soroksár ellen akartunk játszani, mert öt perc elteltével már 0-2 arányban vezetett a Soroksár. Több egyéni hibát is vétettünk, ami eddig nem volt jellemző a csapatra. Az mondjuk más dolog, hogy a sok edzés következtében, eléggé fáradt stádiumban vannak a játékosok. A következő két hétben már nem kapnak ilyen intenzív terhelést a fiúk. Ettől függetlenül ezt az eredményt nem lehet a fáradság rovására írni, mert az öt találatból négyet mi ajándékoztunk a Soroksárnak. Bízom abban, hogy ebből tanulni fogunk. Előttünk is adódtak nagy lehetőségek, de azokat nem tudtuk gólra váltani. Megyünk tovább, mert van még két hetünk arra, hogy frissebbek legyünk, és rásegítsünk arra, hogy ilyen hibákat, amit most elkövettünk, ne csináljunk majd.

Tiszakécskei LC-Soroksár SC 0-5 (0-2)

Tiszakécske: Prokop - Balázs B. Lehoczky, Juhász, Valencsik, Géringer, Szabó Á., Vajda, Horváth E., Marsa. Cserék: Baráth, Burtika, Boldizsár M., Takács T., Pintér, Klemenc, Zámbó, Antal G., Szabó L., Tóth B. Vezetőedző: Balogh Pál.