1. 2024.03.19. kedd, József
  2. |
  3. 7 °C
  4. |

Tizenegyest hibázott a Tiszakécske

Igazi foci derbit láthatott a közönség a Merkantil Bank Liga NB II-es labdarúgó bajnokság ez évi utolsó mérkőzésén, Tiszakécskén. Két remek csapat küzdött egymással, hét gól esett és egy tizenegyes is kimaradt.

 

A pénteken és szombaton leesett havat a szurkolók segítették letolni a pályáról, így jó talajon rendezték a találkozót. A mérkőzés ellőtt köszöntötték Molnár Márkot, akit a szurkolók az ősz játékosának választottak. Mind a két csapat nagy elánnal vetette magát a játékba. Bár a vendégek többet birtokolták a labdát, a hazaiak egyenlő ellenfélnek bizonyultak. Sajnálatos módon Batizi-Pócsi a félidő közepén megsérült. A csere után egy szabadrúgást követően Lázár lőtt a kécskei kapuba 0–1. A félidő végére felgyorsultak az események. Puskás egyenlített egy jobb oldali beadás után a 35. percben 1–1. A vendégek szinte megismételték a tiszakécskei gólt, csak éppen a baloldalról, Szarka volt eredményes a 42. percben 1–2. A félidő utolsó percében Szarka sarkalt Herjeczkihez, aki a lábak között a kapuba talált. 1–3. A második játékrész tiszakécskei góllal kezdődött. Tölgyesi jobb oldali beadását Benkó fejelte Rusák kapujába 2–3. A 86. percben Kocsist buktatták a tizenhatoson belül, a büntetőt Kardos értékesített 3–4. Egy perccel később Kardost lökték fel a tizenhatoson belül, amiért szintén tizenegyes járt. Tölgyesi azonban kapufát találta el.

Duna Aszfalt Tiszsakécske VSE–Gyirmót FC Győr 3–4 (1–3)

Tiszakécske, 300 néző

Vezette: Nagy Róbert (Pápai Zoltán, Varga Zsolt)

Tiszakécske: Molnár M. – Benkó , Kardos, Csáki, Sváb, Huszti (Gréczi M. 67.), Horváth A., Tölgyesi, Polyák (Mihály 74.) Kocsis G., Batizi-Pócsi (Puskás 22.)

Vezetőedző: Szabó István

Gyirmót: Rusák – Szilvási, Lázár, Présinger, Széles, Nagy P., Kontár, Strestik (Sandal 67.), Herjeczki, Krebsz, Szarka (Horváth R. 80.) (( Vólent 92.))

Vezetőedző: Szepessy László

Gólszerző: Lázár (0–1) 22., Puskás (1–1) 35. Szarka (1–2) 42., Herjeczki (1–3) 45., Benkó (2–3) 46. Szarka (2–4) 77., Kardos buktatásért tizenegyesből (3–4) 87.