1. 2024.05.12. vasárnap, Pongrác
  2. |
  3. 18 °C
  4. |

Frontálisan ütközött két autó a 44-es főúton

Egy várandós anyukát szállítottak a mentők kórházba ma délután, amikor két autó frontálisan ütközött Nyárlőrinc határában, a 44-es főúton.

 

Információnk szerint Kecskemét felé haladt a fehér Volkswagen, amikor frontálisan ütközött a szemből érkező szürke Audival. A nagy erejű ütközéstől az Audi kereke kiszakadt, a kocsi megpördült és három keréken az útszéli árokba sodródott. A kocsiban egy román család ült: egy férfi, a nagymama, kiskorú gyermek, és egy hét hónapos várandós kismama, akit a mentők a kecskeméti kórházba szállítottak.

A fehér színű Volkswagen megpördülve a főúton állt meg, a benne egyedül ülő férfi nem sérült meg. Ő láthatóan konfliktusba keveredett az ott lévő rendőrökkel. A kiérkező tűzoltók a járműveket áramtalanították, a baleset miatt teljesen lezárták a 44-es főút ezen szakaszát. A frontális ütközés pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja. A helyszínen nagy torlódás alakult ki, ahol a kocsisorban egy kisteherautó és személygépkocsi ütközött, de itt személyi sérülés nem történt.