1. 2024.03.19. kedd, József
  2. |
  3. 6 °C
  4. |

Döntetlenül végződött a Tiszakécske Dorog mérkőzés

Véget ért a Merkantil Bank Liga NB II-es labdarúgó bajnokság. Az utolsó mérkőzésen a Duna Aszfalt Tiszakécske csapata a Dorogot fogadta. A kécskeiek a 15. helyen végeztek.

 

Duna Aszfalt Tiszakécske VSE– Dorog FC 1–1) (0–0)

Tiszakécske, 450 néző. Vezette: Nagy Norbert (Szilágyi Norbert, Kovács II. Gábor)

Duna Aszfalt Tiszakécske VSE: Molnár M. – Oláh (Szabó L. 83.), Kardos, Ludánszki, Sváb, Kocsis G., Tölgyesi, Kirchner, Puskás, Ctoiacivici (Gréczi M. 46.), Gréczi G. (Mihály D.)

Vezetőedző: Simon Antal

Dorog FC: Vajda – Erdélyi, Csató, Nagy Zs., Berkó (Papp ), Beke, Fodor, Hegedűs (Barna, 59) Faragó, Nagyházi, Paudits.

Szakmai igazgató: Balogh Pál

Gólszerző: Puskás 51. (1–0), ill. Barna 64. (1–1)

Simon Antal vezetőedző Egy gólos vezetésünknél még azt gondoltam, hogy sikerül újabb találatot elérni, mert a lehetőségünk meg volt rá. Akkor biztosan megnyertük volna a mérkőzést. Sajnos a második félidő elején bent maradt a csapat az öltözőben, de öt tíz perc múlva magához tért és Puskás révén szép gólt lőttünk. Ekkor kellett volna rúgnunk még egyet, de ez nem történt meg, pedig akkor meg lehetett volna a három pont. Ezt követően a Dorog ránk jött és kiegyenlítettek. A mérkőzés hátra lévő perceiben egyik csapat sem tudott annyit nyújtani, hogy egy gólhoz elég lett volna, így marat a döntetlen, amivel a tizenötödik helyet szereztük meg.

Balogh Pál a Dorog szakmai igazgatója: Nem volt nagy színvonalú mérkőzés. A tiszakécskeiek jól kezdték a mérkőzést volt is egy nagy ziccerünk, de szerencsére a kapusunk hárítani tudott. A második félidőben a hármas cserének köszönhetően volt egy jó húsz percünk, aminek köszönhető az, hogy kiegyenlítettünk. Talán ez volt az egyetlen pozitívuma ennek a mérkőzésnek. Közel két azonos csapatról van szó mi egy hellyel előrébb végeztünk bár hozzáteszem, hogy az utolsó négy-öt fordulóban nagyon foghíjasak voltunk, mert meghatározó játékosok estek ki. Ez meg is látszott a játékunkon.