back to top
2024. október 23., szerda

heti érdekes

Friss cikkek  

Kínálj ízletes szendvicsfalatkákat különféle alkalmakra!

A változatosan, akár a speciális étrendi igényeknek megfelelően is készíthető szendvicsfalatkák nagyszerűek lehetnek minden olyan céges eseményre, ahol kevés idő áll rendelkezésre az étkezésre, illetve nem megoldható a meleg ételek kínálása. 

A legtöbben szívesen fogadják szemináriumok, értekezletek, tréningek, munkaebédek alkalmával az egyszerűen, tányér nélkül ehető falatnyi szendvicseket, hiszen tökéletesek az éhség azonnali csillapítására, ráadásul fogyasztásuk nem okoz időkiesését. 

Sokféle hozzávalóból készülhetnek, húsos, zöldséges, gluténmentes változatokban, így minden résztvevő számára megoldást kínálnak. És az elkészítésükkel sem kell bajlódni, a profi bekészítést biztosító szolgáltatók számos megoldást kínálnak.

Az egyszerű is lehet finom

Aki próbált már nagy létszámú céges rendezvényen a tányérját megpakolva egyensúlyozni, az tisztában van vele, hogy nem könnyű dolog, mindkét félnek, a vendégnek és a vendéglátónak is kellemetlenségeket okozhat. 

Sokkal egyszerűbb olyan finomságokat felszolgálni, kínálni, amelyek akár a tálca mellett állva is könnyen elfogyaszthatók. A falatnyi szendvicsek tökéletesek erre a célra, további előnyük, hogy tányért sem igényelnek, így elég, ha szalvétával készülünk. 

A széles ízválasztékban, kulturáltan, vonzóan tálcára rendezett miniszendvicsek bármilyen rendezvényen megállják a helyüket. Kényelmes módját jelentik a vendégek kiszolgálásának, ráadásul hasznosak is lehetnek, ugyanis a falatok mellett oldottabban, kötetlenebbül lehet beszélgetni. 

Miért jó, ha szendvicstálat rendelünk?

Egy szendvicstál költséghatékony étel, ugyanis az alapanyagok rendszerint olcsón beszerezhetők, ráadásul a maradék a hűtőben eláll, másnap tökéletes irodai reggeli lehet belőle. 

Az ízlésesen összeállított, színes falatkák étvágygerjesztő látványt nyújtanak, amelyet a résztvevők garantáltan imádni fognak. A változatosság is előnyükre válik, rendelhetünk klasszikus vagy retro ízeket, illetve trendi, továbbá a különféle speciális étrendi igényű vendégekre gondolva laktóz- vagy gluténmentes és vegán változatokat. 

Ötletes megoldásokkal emlékezetessé tehetjük az eseményt, kérhetünk tálakat a vállalkozás arculati színeinek, az esemény tematikájának megfelelően, vagy akár logózva is. 

Minden igényre gondolva

A klasszikus angol típusú szendvicsek mellett kérhetünk dekoratív kanapé- és miniszendvicseket, falatkákat. Az alapanyag tekintetében is nagy variációs lehetőségeink vannak, készülhetnek fehér-, barna-, magos vagy teljes kiőrlésű, illetve gluténmentes kenyérrel, bagettel, zsemlével, tortillával. A feltétek is sokfélék lehetnek, különböző húskészítmények, májasok, pástétomok, körözött, zöldségkrémek, sajtok, halak és tenger gyümölcsei, illetve változatos zöldségek. 

A falatkák nagyságát és formáját is mi szabhatjuk meg a rendezvény jellegétől, a fogyasztás módjától függően. A rendezvényeken kínálj a résztvevőknek könnyen fogyasztható változatos szendvicsfalatkákat!

(X)

Kapcsolódó cikkek