1. 2024.04.26. péntek, Ervin
  2. |
  3. 14 °C
  4. |

Ötven éve élnek együtt boldogan

Nem csak családi, de baráti, sőt Nyugdíjas Baráti Körben ünnepelte Tiszaalpáron ötvenedik házassági évfordulóját Dobos István és felesége Patai Piroska.

 

A Kádár Lajos Közösségi Ház adott helyet a neves eseménynek. Az örök vidám Piroska néni mosolyogva fogadta a vendégeket az ajtóban, mindenkihez volt egy-két jó szava. Lánya, akit szintén Piroskának kereszteltek segédkezett a tálalásban Pista bácsi pedig megmutatta férfi társainak milyen is a jó alpári pálinka. A vacsora előtt a Nyugdíjas Baráti Kör elnöke, Kiss Imre köszöntötte az „ifjú párt”. A klub nevében ajándékot adott át az ünnepelteknek, majd további ajándékok is következtek még.

Dobos Istvánnak és Patai Piroskának egy lányuk született, aki két unokával ajándékozta meg szüleit. Piroska néni elmondta, hogy gyönyörű fél évszázadot töltöttek együtt Pista bácsival. Mindig számíthatott rá, amikor beteg volt akkor is ápolta. Örül annak, hogy ilyen sokáig együtt tudtak maradni. A jelen lévők természetesen azt kívánták, hogy még legalább ennyi ideig töltsék együtt az életüket.