back to top
2024. október 22., kedd

heti érdekes

Friss cikkek  

Felhívások lakiteleki középiskolásoknak

A lakiteleki Önkormányzat utazási támogatást biztosít a helyi középiskolás diákoknak, ami könnyedén igényelhető. A Laki Mancs Állatvédelmi Egyesület közösségi szolgálat teljesítésére szintén diákokat szólít meg.

Tízezer forintos utazási támogatásra Lakitelek Önkormányzata 2024 október 31-ig várja a pályázókat.  Támogatásra jogosult Lakiteleken életvitelszerűen élő, tizennegyedik életévét betöltő, középiskolában tanuló diák, valamint a támogatás formája vissza nem térintendő támogatás. A benyújtandó dokumentumok: Igénybejelentő lap, Iskolalátogatási igazolás (harminc napnál nem régebbi), vagy érvényes diákigazolvány, lakcímkártya.

A pályázatokat elektronikusan ([email protected]) vagy személyesen lehet benyújtani Lakitelek Önkormányzatánál. A felhívás célja a lakiteleki középiskolás diákok utazási költségeinek támogatása. A támogatás folyósítása 2024.12.15.-ig megtörténik a megadott bankszámla történő utalással vagy készpénzben a Lakiteleki Polgármesteri Hivatal pénztárában. Az igénybejelentő lap IDE kattintva tölthető le.

Laki Mancs Menhely

A Laki Mancs állatvédelmi Egyesület lehetőséget biztosít ötvenórás közösségi szolgálat teljesítésére a diákoknak. A felhívásukban elmondják, hogy a menhelyen több cica, kutya, kacsa, liba, malac, ló és nyuszi vár a jelentkezőkre, akiknek nagyon sok simogatásra, szeretetre és az emberi jelenlétre, törődésre és gondoskodásra van szükségük. Tovább hozzáfűzzék, hogy egyeztetett időpontban bármikor lehet önkénteskedni és egy jó lehetőség tapasztalatot szerezni az állatok gondozásában, segíteni az állatok etetését, sétáltatását, játszani velük, valamint a menhely rendben tartásában el kell a segítség. Az alábbi elérhetőségeken várják a jelentkezőket: telefonszám +36 20 617 2670 és email cím: [email protected] .

Kapcsolódó cikkek