back to top
2024. október 23., szerda

heti érdekes

Friss cikkek  

Szoláriumstúdió megbízható gépekkel

Ha most tervezed a szalonnyitást, akkor különösen lényeges, hogy megfelelő, a vendégek számára vonzó gépekkel szereld fel a stúdiódat. De éppoly fontos abban az esetben is, ha szeretnél valami újat nyújtani a vendégkörödnek, és akkor is igaz, ha az eddig megszokott színvonalú szolgáltatásokkal várnád őket.

Ebben lehetnek segítségedre a Hollandimpex Szolárium Nagykereskedés szoláriumgépei, melyek között fekvő és álló modelleket egyaránt találsz. Így a rendelkezésre álló tér függvényében is ki tudod választani a legmegfelelőbbet. De érdemes egy gyors kutatást is csinálni, így könnyen képet kaphatsz arról, hogy mire vágynak a jelenlegi és a leendő látogatók. 

Mai cikkünkben szeretnénk néhány tippet adni azoknak, akik stúdiónyitásban gondolkodnak, és azoknak is, akik a forgalmuk fellendítéséhez keresik a megoldást.

Nyitás előtt

Ha eldöntötted, hogy szoláriumstúdiót szeretnél nyitni, akkor először a helyszínt kell megtalálni. Lehetőség szerint az adott település jól megközelíthető pontján legyen. Jó, ha a környékén nincs másik szalon, vagy ha van, akkor a te stúdiódnak többet kell nyújtania. 

Fixálni kell előre, hogy hány géppel tervezed a működést, mekkora azok hely-, illetve áramigénye. Kalkulálni kell a hőtermeléssel és -elvezetéssel is. Ha mindezeket szem előtt tartva megvan az ideális helyszín, akkor következhet a gépek kiválasztása!

Milyen szoláriumgépekkel szereljük fel a stúdiót?

A helyigény függvényében dönthetsz fekvő vagy álló gépek mellett. Bármelyiket is választanád, a Hollandimpex Szolárium Nagykereskedésnél könnyen megtalálod a számodra ideálisat. Solar Cabin, Ergoline, Luxura, Megasun, Soltron – a legismertebb márkák legmegbízhatóbb gépeit veheted meg náluk. Külön előny, hogy a szervizelést is elvégzik, így egy kézbe tudod adni a teljes beszerzési, telepítési és karbantartási folyamatot.

Mielőtt bármelyik gép mellett letennéd a voksod, nézd meg, hogy mit tud! Például kérdés, hogy mennyire tágas, van-e benne test- és archűtő ventilátor, arc- és vállbarnító, dekorvilágítás, kell-e hozzá légelvezetés. Ezen ismeretek birtokában a döntés is sokkal könnyebb. 

Ha pedig valami egészen különleges megjelenést szeretnél biztosítani a stúdiódnak, akkor a Megasun 7800-as sorozata tökéletes választás a maga avantgárd stílusával. A Soltron gépek pedig vidám dizájnnal csempészhetnek a szalonba igazán kellemes hangulatot.

Bútorok és egyéb kiegészítők

Csakúgy, mint egy lakásnál, itt is fontos, hogy az enteriőr összhangban legyen. Ha megvannak a gépek, válassz hozzájuk stílusban passzoló bútorokat: pultot, székeket, kanapét, fogasokat, vitrineket. 

És hogy mi kerüljön a vitrinekbe? Természetesen szolikrémek, melyek a szoláriumozás elengedhetetlen kiegészítői. Legyen köztük barnulás előtti és utáni verzió is, illetve bronzosítóval tuningolt változat, hogy mindenki megtalálja a számítását.

Ha a fentieket szem előtt tartod akkor is, amikor már egy ideje szoláriumstúdiót működtetsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy a vendégek elégedetten távoznak majd tőled.

(X)

Kapcsolódó cikkek