1. 2024.04.26. péntek, Ervin
  2. |
  3. 15 °C
  4. |

Két győzelem , két vereség a kilencedik fordulóban

A térségünkben szereplő megyei I. és II. osztályú labdarúgó csapatok két győzelmet és két vereséget szenvedtek a az elmúlt hétvégén lejátszott 9. fordulóban.

Két győzelem , két vereség a kilencedik fordulóban

A térségünkben szereplő megyei I. és II. osztályú labdarúgó csapatok két győzelmet és két vereséget szenvedtek a az elmúlt hétvégén lejátszott 9. fordulóban.

Legnagyobb meglepetést a megyei I. osztályban szereplő Tiszakécske okozta, akik hazai pályán fektették két vállra a listavezető Kiskunfélegyházi HTK csapatát. A vendégek eddig száz százalékosan teljesítettek, de most vesztesként hagyták el a pályát. Az első gól az első félidő végén esett Hegedűs Roland jóvoltából. A második játékrész közepén a félegyháziak játékos-edzőjének, Némedi Norbertnek sikerült egyenlítenie. Öt perc elteltével azonban Hegedűs ismét a Tisza-parti kisváros csapatát juttatta előnyhöz. A találkozó 90. percében a játékvezető Némedit ki is állította. Nagy fegyvertény volt ez a tiszakécskeiektől, akik nem titkolják azt, hogy egy-két éven belül magasabb osztályban szeretnének játszani.

A megyei II. osztályú csapatok közül a tiszaalpáriak Jakabszállásra utaztak. Az egykoron a mumusnak számító hazai csapatot ezúttal, a második félidei eredményes játékkal, magabiztosan győzték le. Az első találatot a jakabszállásiak szerezték a 21 percben, de ezt az előnyt Hekkel Zsolt hat perc elteltével kiegyenlítette. Az első játékrészben még Dömötör volt eredményes a vendégek részéről. A második félidőben Borsi Sándor egymás után háromszor talált a hazaiak kapujába, amit László Zsolt még eggyel megtoldott. Így 6-1 arányban győztek a tiszaalpáriak.

A nyárlőrinciek a listavezető városföldieket fogadták otthonukban. A vendégek ebben a bajnokságban még nem hullajtottak el egyetlen pontot sem. Most is három ponttal mehettek haza. Az első találatot az elmúlt évben tavasszal leigazolt Kiss László szerezte az első félidő közepén. Ő a tavaszi fordulóban nagyon eredményes volt, de eddig még nem túl sok gólt szerzett csapatának. Már úgy tűnt, hogy ez is marad az eredmény, de a mérkőzés utolsó percében Márics is betalált a nyárlőrinci kapuba, így 2-0-as győzelemmel térhettek haza a városföldiek.

A lakitelekiek a KHTK II csapatával találkoztak idegenben. Szerettek volna ponttal, pontokkal hazatérni, de ezúttal sem sikerült. Az első félidőben Fricska révén a kiskunfélegyháziak megszerezték a vezetést. A második játékrészben a vendégek mindent megpróbáltak annak érdekében, hogy egyenlítsenek. A 89. percben Polyák Sándor révén sikerült is. Sajnálatos módon a 91. percben ismét rezgett a lakiteleki háló, ami azt is jelentette, hogy ismét vereséggel hagyják el a pályát a vendégjátékosok.