1. 2024.04.26. péntek, Ervin
  2. |
  3. 15 °C
  4. |

Kigyulladt a pálinkafőző

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos állampolgári bejelentés érkezett.

Szerdán reggel Kunadacs közelében, az 5211-es út 32-es kilométerszelvényénél egy személygépjármű az útról lesodródott és árokba borult. A balesetben ketten sérültek meg. A kunszentmiklósi önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a helyszínt a rendőrségnek átadták.

Tűzesethez riasztották a kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat szerdán délután. Kiskunhalas külterületén egy negyven négyzetméter alapterületű műhely jellegű épületben egy pálinkafőző kigyulladt. A tűzoltók az izzó, parázsló részeket egy vízsugárral eloltották, és egy dissou-, valamint egy oxigén-palackot hoztak ki az épületből, melyeket közvetlen tűz nem ért. A tűzben nem sérült meg senki.

Táborfalva közelében, az M5-ös autópálya 60-as kilométerszelvényénél egy tehergépjármű és egy kistehergépkocsi ütközött csütörtök reggel. A lajosmizsei önkormányzati és a kecskeméti hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították. Személyi sérülés nem történt.