1. 2024.04.26. péntek, Ervin
  2. |
  3. 15 °C
  4. |

Bővíti tevékenységét a Czinege Manufaktúra

Negyed század fontos szerepet játszik nem csak egy ember, hanem egy cég életében is. A Czinege Manufaktúra, amely kosár- és vesszőáru gyártója és forgalmazója, az elmúlt évben ünnepelte fennállásának 25 éves évfordulóját, amit nagy akciókkal tettek partnereiknek emlékezetessé!

 
 

Az előző évhez képest emelkedett az eladásunk. Ez talán annak is köszönhető, hogy az akcióink sikeresek voltak, de minden bizonnyal annak is, hogy új termékköröket vezettünk be, ma már a lakberendezés, a kisbútor és nem utolsósorban a magas színvonalú design termékkör teszi ki választékunk többségét. A nagy üzletláncokban is megtalálhatók ezek a termékeink. Azt tudni kell, hogy kézzel gyártott termékeket forgalmazunk, jelenleg több mint 3000 féle termék található, melyeket kül és belpiacra gyártunk vagy gyártatunk – mondja Czinege István tulajdonos.

 

Ebben az évben gyermekbútoraink mellé kiegészítőként nagyobb mennyiségben homokozókat fogunk gyártani. Pályázati segítséggel ez év elején állítjuk munkába asztalosipari gépeinket, amivel új termékkört szeretnénk gyártani, nem csak magyarországi, hanem külföldi eladásra is. Profilbővítésünk újabb lehetőséget kínál. Lehetőségünk lesz az eddig Ázsiában gyártatott termékeink egy részének itthoni gyártására és bérmunkát is vállalhatunk. Alapanyagokra egyre nagyobb a kereslet, ezért ezt a fajta tevékenységünket bővíteni szeretnénk. Jelentős mennyiségű alapanyagot használunk, szükségesnek tartjuk azt, hogy előrelépjünk ebben a termékkörben is. Az új feladatokhoz, természetesen létszámot is bővítünk, ha találunk az új kihívásoknak megfelelő kollégát. Mivel 2015 egy más gazdasági környezetet fog mindenki számára jelenteni, igyekszünk minél előbb megfelelni – mondta Czinege István.