3 L Cafe - Lakitelek és környéke hírei! Közélet, bulvár, sport és minden ami egy kávé mellett megbeszélhető!
  1. 2020.02.28. péntek, Elemér
  2. |
  3. 4 °C
  4. |

Teljes lesz a parkoló kialakítása a lakiteleki piactérnél

Folytatódik a parkoló építése Lakiteleken. Korábban az Univer ABC előtt már megvalósult a térköves parkoló. Nem régen a Magyar Pékség előtt fejezték be, most pedig a kettő közötti részen dolgoznak a szakemberek.

 

Korábban már írtunk arról, hogy az önkormányzat azt szeretné, ha a piactér környékén és a butiksoron egységes parkolót lehetne kialakítani. Ennek megvalósítására segítséget kért az ottani kereskedelmi egységek tulajdonosaitól. Az Univer vállalta azt, hogy az ABC előtt kialakítja a parkolót. Ígéretét be is tartotta és ott valósult meg először a térkővel kirakott parkoló. A munkálatok a Magyar Pékség előtt folytatódott, de már ott is befejeződött.

A napokban a zöldség és a dohánybolt előtt is elkezdték, vagyis folytatták a két üzletrész közötti rész térkövekkel való kialakítását. A kétszáz négyzetméteres szakaszt a jövő hét elejére szeretnék befejezni. Ezt követően pedig a butiksor előtti részhez fognak hozzá, ami valamivel több, mint négyszáz négyzetméter. Nagy valószínűséggel november végére teljes egészében kész lesz. Így sokkal szebb lesz Lakitelek egyik központi területe. Az önkormányzat ötven százalékkal járul hozzá a költségekhez.