3 L Cafe - Lakitelek és környéke hírei! Közélet, bulvár, sport és minden ami egy kávé mellett megbeszélhető!
  1. 2019.01.21. hétfő, Ágnes
  2. |
  3. -2 °C
  4. |

Kettős gyilkosság Lakiteleken

A Rákóczi utcába értesítették hétfőn reggel a rendőröket. A gyanú szerint kettős gyilkosság történt egy házban. Anya és fia a két áldozat, egy személyt pedig kórházba szállítottak.

 

Rendőrök lepték el a Rákóczi utcát a Béke és a Kossuth utca között. Minden házba becsöngettek és érdeklődtek, hallottak-e valamit vasárnap este, éjszaka, vagy hétfőn hajnalban. Mi is érdeklődtünk néhány szomszédnál, de senki sem tudott a tragikus történtekre magyarázatot adni.

Gál Kristóf, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől a helyszínen megtudtuk, hogy egy 52 éves férfit és 81 éves édesanyját holtan találták hétfőn reggel a házban. Az elsődleges orvosi vélemény alapján halálukat idegenkezűség okozta. Úgy tudjuk, hogy késszúrással ölték meg őket. A sértettekkel egy házban élő 51 éves A. Erika, a férfi élettársa öngyilkosságot kísérelt meg, életét azonban a mentők megmentették. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálati osztálya emberölés gyanúja miatt rendelt el nyomozást, a helyszíni szemle és az adatgyűjtés jelenleg is folyamatban van – mondta a szóvivő.