3 L Cafe - Lakitelek és környéke hírei! Közélet, bulvár, sport és minden ami egy kávé mellett megbeszélhető!
  1. 2019.02.21. csütörtök, Eleonóra
  2. |
  3. 9 °C
  4. |

Osztályok mutatkoztak be az alpári iskolai farsangon

A tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola egyik legnagyobb rendezvénye a farsangi mulatság. Ilyenkor az osztályok különböző produkciókat mutatnak be.

 

Ezúttal is sokan voltak kíváncsiak az általános iskolások farsangi mulatságára. A tornacsarnok megtelt érdeklődő szülőkkel, nagyszülőkkel, szinte alig lehetett helyet találni. A hagyományokhoz híven ezúttal is az alsó tagozatosok kezdték a bemutatkozást. Más településektől eltérően Tiszaalpáron ugyanis nem egyéni jelmezes bemutatkozás történik, hanem osztályok adnak elő, zenés produkciókat. Jó volt látni, hogy a gyerekek egységes ruhákban léptek a színpadra és úgy szórakoztatták a jelenlévőket. Voltak nagyon érdekes, és kidolgozott produkciók, amit tapssal jutalmazott a közönség.

Addig, míg a színpadon zajlott a program, a büfében lehetett kapni fánkot, szendvicset, üdítőket. Az üres rekeszek láttán, hatalmas mennyiséget fogyaszthattak el a jelenlévők, ami nem csak azt bizonyítja, hogy éhesek voltak a farsangolók, de azt is, hogy finom volt az étel.

A jelmezes bemutatkozás után fél órás szünet következett, majd elkezdődött a tombolasorsolás, ahol sok értékes tárgy talált gazdára.